Categorie Bârfă

Bârfă

Nord Vest este următoarea regină a conturului

Ei bine, ei spun că mărul nu cade foarte departe de copac, iar nord-vestul este dovada că această afirmație nu este altceva decât adevărul puritit. NORTH vine pentru tronul frumuseții guru 👑 pic.twitter.com/1W9O7K2fvs - KimKanyeKimYe (@KimKanyeKimYeFC) 13 septembrie 2018 A fost mândria ei mămică care a împărtășit pe contul ei de Instagram două videoclipuri în care putem vedea cât de puțin folosește North Machiajul lui Kim pentru a-și face propria versiune a conturului pe care îl vede Kim face zilnic.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Kylie Jenner și Jordyn Woods au fost arestați de poliție

Jordyn Woods a împlinit în cele din urmă 21 de ani, și nu numai sărbătorit lansând colecția de machiaj în care a colaborat cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner. Dar a făcut o petrecere memorabilă alături de oamenii pe care îi iubește cel mai mult în această viață. Prin contul său de Instagram, Jordyn a împărtășit multe detalii despre acest mare eveniment.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Aislinn Derbez presupune că pătratele ei s-au întors

„Vreau să dedic asta tuturor mamelor postpartum care simt presiunea socială pentru a reveni la normal; la care ne-am simțit rău să vedem alte mămici care presupun „trup” sau că sunt „perfecte” ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat cu nimic care a născut. Pentru că nu există nimic mai departe de realitatea marii majorități ... uff cât de multă pagubă ne face?
Citeşte Mai Mult
Bârfă

North West debutează pe prima sa pasarelă

Copilăria copiilor nu are acum nicio legătură cu ceea ce am avut noi. Jocurile distractive de pe stradă au fost înlocuite cu jocurile de pe telefonul mobil sau tableta. Înainte de a te îmbrăca pentru distracție, visai să fii astronaut, profesor, doctor etc, iar acum vrei doar să fii influencer sau să faci paradă la prezentările de modă.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Mariale a cunoscut-o pe Kylie Jenner la concertul Beyoncé

Mariale a călătorit la Los Angeles pentru a participa la concertul Beyoncé. Însă maestrul videoclipurilor de pe YouTube nu a participat la fel cum au făcut-o 90 de mii de oameni care au mers să vadă „Regina B”. Mariale a urmărit întregul concert din confortul unei cutii de lux în compania unui grup de prieteni.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Sofía Niño de Rivera dă vestea că este fotografii însărcinate!

După câteva luni de zvonuri despre o posibilă sarcină, Sofía Niño de Rivera a confirmat în sfârșit că își așteaptă primul copil. Și nu este că tocmai a aflat știrile, fotografiile pe care le-a publicat pe contul său de Instagram arată o burtă de cel puțin 5 sau 6 luni de sarcină. Se pare că comediantul iubește să păstreze secret lucrurile importante din viața sa.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Kylie Jenner arată cum Stormi nu o lasă să decoleze din partea ei

Să ai un copil este un loc de muncă cu normă întreagă și nu contează dacă ești Kylie Jenner și ai toate nanasele lumii la dispoziție, există lucruri pe care doar tu ca mamă le poți face. De exemplu, mângâie-ți bebelușul când nu vrea să o lași culcat în pătuțul său singur. Tocmai acest lucru s-a întâmplat cu tânăra mamă, care a decis să împărtășească momentul licitației cu milioanele de adepți ai acesteia.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Noua fotografie cu gravida Kylie Jenner dezvăluie uriașa burtă pe care o avea

Realitatea din Kardashian a dezvăluit deja momente în care îi putem vedea pe Khloé și Kylie complet însărcinate. Chiar și episodul așteptat în care Kylie apare pentru prima oară când își poartă nou-născutul a fost deja lansat ... Și deși amândoi au devenit mame în urmă cu câteva luni, sunt încă (și vor continua) să întâlnească, noi și fotografii nepublicate ale acestei perechi. de surori care împărtășesc cea mai minunată etapă din viața lor.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Vadhir Derbez i-a dat primul sacou „hater” lui Kailani

Avantajul creșterii într-o familie în care comedia trece prin vene, este că nu te vei plictisi niciodată și mai puțin dacă ești copilul familiei, pentru că ei te vor asigura că ai cele mai bune amintiri și povești din copilărie. Și acest lucru este exact ceea ce se întâmplă cu norocosul Kailani; Fiica lui Aislinn Derbez.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Travis Scott îi ia pe Kylie Jenner și Stormi în pantofii de tenis

Dragostea pe care Travis Scott și Kylie Jenner o mărturisesc este profundă și reală, chiar dacă își păstrează relația în rezerve complete. Sosirea lui Stormi în viața lor i-a unit mai mult ca niciodată, iar rapperul, deși nu îl exprimă verbal sau înaintea camerelor de luat vederi, are modalități subtile de a ne anunța că este total îndrăgostit de familia sa și de această nouă etapă.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Brațele lui JLO tocmai l-au ridiculizat pe Hulk

„Mă simt ca o super femeie după emisiunea din această seară! Când am început această cursă, m-am gândit că omg 15 arată în 27 de zile, care este mult ... dar am făcut o promisiune că, în loc să mă lase să alerg, voi fi și mai puternic până la urmă ... voi lucra și voi fi în cea mai bună formă a vieții mele ... Au fost momente în care am fost obosit și au fost excursii și a trebuit să-mi potrivesc antrenamentele acolo unde puteam… ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Avem doar 3 spectacole!
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Kylie Jenner arată cum sunt vineriile ei acum că este mamă

Dacă crezi că viața nu se schimbă după ce ai un copil, poate Kylie Jenner îți poate oferi o mică lovitură a realității. Tânăra mamă de 21 de ani, a împărtășit cu cei peste o sută de milioane de urmăritori pe Instagram, două fotografii în care a arătat cum au fost nopțile ei de vineri. Într-una dintre imagini, o putem vedea în pijamale, în timp ce lucrăm la probele de machiaj și în propriile cuvinte „făcând cărțile pentru bebeluși ale lui Stormi”.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Kim Kardashian nu oprește machiajul pe North West

În urmă cu câteva zile, Kim Kardashian complet plină de mândrie, a arătat cum primul ei născut a debutat în cadrul primului show de modă pentru copii. Și se pare că acest eveniment a dezlănțuit diva care a dormit în nord-vestul, deoarece acum se dovedește, că fetița de doar 5 ani, a furat echipa de machiaj mami pentru a o folosi în favoarea ei.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Kanye West și-a schimbat numele

Se pare că regina dramei din această familie nu este Kim Kardashian, ci Kanye West. Acest om adoră să genereze controverse în jurul lui și nu tocmai cel bun. Mai întâi și-a dat sprijinul președintelui Trump și a susținut că va avea și un zid construit dacă ar fi președinte. Ulterior, el a afirmat că sclavia a fost o decizie a oamenilor care au suferit de aceasta.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

Manelyk concurează cu Kylie Jenner în aceeași rochie

Kardashian și Jenner au fost criticați de-a lungul vieții pentru că au obținut faimoasele curbe artificial; recurgând la proceduri estetice, în loc să adere la o dietă și la o rutină de exerciții fizice. Și în timp ce draga noastră Manelyk a obținut ajutor și în urma liposucției, ea are și mai multe merite, deoarece a reușit să-și mențină și să-și îmbunătățească figura într-un mod impresionant.
Citeşte Mai Mult
Bârfă

S-a întâmplat în sfârșit! Kim Kardashian se îmbracă cu bani

Cu siguranță că v-a ajuns vreodată întrebarea, ce face Kim Kardashian cu atâția bani? La ce îl folosește? Ei bine, dragi eslamodite, răspunsul a ajuns în sfârșit și în ce fel! Se dovedește că una dintre cele mai bune prietene ale lui Kylie Jenner a împlinit ani, iar sărbătoarea a fost practic întreaga familie Kardashian, inclusiv Kim, care cu modurile ei obișnuite, a ajuns să umbreeze pe fetița de ziua ei cu o ținută complet facturată.
Citeşte Mai Mult