Categorie Cultura

6 Picturi magnifice ale femeilor sub apă
Cultura

6 Picturi magnifice ale femeilor sub apă

Caracterele feminine scufundate și distorsionate de lichid în mișcare constantă. Asta este lucrarea artistului Erika Craig, care surprinde frumusețea mai multor fațete sub apă în seria de picturi magnifice de ulei. În aceste picturi, formele abstracte și culorile meandre sunt legate între ele de corpurile femeilor care sunt complet închise în apa scăldată de soare.

Citeşte Mai Mult
Cultura

8 fotografii imposibile ale prietenelor sub apă

Pe lângă o navă scufundată la 25 de metri sub apă în Bali, fotograful canadian, Benjamin Von Wong, a produs o serie impresionantă de fotografii fotografice, îmbrăcate ca mirese. Complexitatea tehnică pe care o implică are un merit enorm, dar capacitatea conceptuală și creativă nu este umbrită de ea.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Locuitorii din Springfield au redus la cele mai mici detalii

Dacă, de asemenea, ați crescut în fața ecranului mic în anii '90, cu siguranță Simpsons fac parte din repertoriul dvs. vizual, iar detaliile sale sunt încă în mintea ta. Aceste personaje faimoase cu jupuite galbene au fost sursa de inspirație pentru o serie coloristică de postere minimaliste care evidențiază trăsăturile lor cele mai distinctive și le fac instantaneu recunoscute.
Citeşte Mai Mult
Cultura

6 Postere tipografice de tip basm

Această colecție alfabetică de postere, creată de studentul indian Anwesha Daolagupu, prezintă prima literă a titlului de faimosuri și elemente de istorie încorporate în ea. De exemplu, posterul Little Red Riding Hood utilizează spațiul negativ al literei "R" pentru a forma faimoasa mantie cu capul roșu al protagonistului povestirii.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Aceasta este viata secreta amuzanta a super eroilor

Combaterea infracțiunii nu duce neapărat la un salariu bun. Deci, super-eroii trebuie să facă un loc de muncă cu jumătate de normă pentru a supraviețui în momente de criză. Prin urmare, ilustratorul malaysian Chow Hon Lam, a cărui lucrare este plină de culoare și idei excelente, satirizat despre viața secretă a super-eroilor pentru seria part-time Job.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Arta picturii locuitorilor din cer

Te-ai uitat vreodată la cer pentru a face desene cu imaginația ta? Această activitate este exact ceea ce artistul francez Thomas Lamadieu a decis să transforme în artă. Acest ilustrator călătorește în întreaga lume pentru a ilustra vederile verticale ale spațiilor dintre clădiri, pe care le folosește ca pânză pentru a desena figuri frumoase și creative.
Citeşte Mai Mult
Cultura

13 personaje Star Wars ilustrate într-un mod adorabil

Dacă vrei să-ți umple ochii cu tandrețe, nimic asemănător cu modelele britanicului Konrad Kirpluk, care pentru seria "Simple" a ilustrat imagini mici și minunate cu personajele Star Wars. Obi-Wan Kenobi. Chewbacca. Darth Vader. Darth Maul R2D2. Boba. Grievous. Stormtrooperul arată ca un copil într-un scutec, dar cu ceea ce am văzut de la ei, aceasta ar putea fi povestea reală sub armura lui.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Papertrophy: Trofee strălucitoare de animale din hârtie

Dacă sunteți unul dintre oamenii care nu găsesc frumusețe în uciderea unui animal să vă atârnă capul pe peretele casei dvs., dar îl aveți în design, geometrie, culori și meșteșuguri, Papertrophy este ideea perfectă pentru dvs. ! Holger Hoffmann este artistul din spatele Papertrophy, o serie de sculpturi pe hârtie, cu care el invită să reflecteze asupra vânătorii nediscriminatorii.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Sute de bucăți mici de hârtie transformate în măști de animale

Artistul francez Mlle Hipolyte are capacitatea de a transforma bucăți de hârtie mici (și individuale) în formă de frunză, vârf sau stilou în bucăți de artă. Hipolyte alege cu pricepere și aranjează bucăți de hârtie complementară pentru a crea un sentiment de profunzime. Compozițiile lor colorate au ca rezultat măști de animale incredibile, umplute cu o formă, volum și textura foarte originale.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Această primăvară aduce o grădină în jurul gâtului

Dacă doriți să luați primăvara oriunde mergeți, un mod foarte ciudat de a face acest lucru este cu creațiile colorate ale designerului Colleen Jordan. Acest lucru este Wearable Planters, o colecție de accesorii tipărite 3D, creată pentru a purta aranjamente florale mici de buzunar sub formă de colier, inel, clapetă sau pe mânerul bicicletei.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Un mesaj zilnic și inspirat realizat în acuarelă

Un set de acuarele, unele papetărie de bază și mintea ei strălucitoare sunt tot ceea ce designerul grafician June Digann trebuie să creeze opere frumoase și inspirate de artă tipografică. Proiectul Digann constă în publicarea unei întâlniri zilnice în contul lui Instagram cu motive, forme și culori ale naturii pentru a lumina ziua tuturor celor care o urmează.
Citeşte Mai Mult
Cultură

Peșteri stelare: oameni, animale și figuri zoomorfe în culori ultraviolete

Seria de instalații "Peșteri stelare" de către artistul francez Julien Salaud constă din reprezentări poligonale ale oamenilor, animalelor și figurilor zoomorfe, care sunt concepute pentru a evoca constelațiile de stele. Pentru a crea aceste peșteri, Salaud face desene cu fir de bumbac acoperit cu vopsea ultravioletă înfășurată în jurul unor cuie plasate tocmai pe tavane sau pereți de galerie.
Citeşte Mai Mult
Cultura

13 Colaje de arhitectură capricioasă

Aceste case imaginative care sfidează logica arhitecturală și legile fizicii sunt rezultatul visei artistului german Matthias Jung. Folosind colecția sa de fotografii, Jung reorganizează componentele imaginii în colaje suprarealiste, care contrazic și combină diferite stiluri arhitecturale cu elemente ale naturii.
Citeşte Mai Mult
Cultură

7 ilustrații amuzante care reimagină statui istorice în situații incomode

Te-ai distrat vreodată de fotografiile pe care le găsești în reviste? Ei bine, ideea este de a sparge într-un mod distractiv aspectul original al imaginilor și este o activitate pe care artistul australian Matthew Quick o cunoaște foarte bine. În seria sa de ilustrații intitulată "Monumental Nobodies" (ceva asemănător "Monumental Nadies"), Juxtapează rapid statuile istorice de neatins cu elementele contemporane, plasându-le în situații inconfortabile, astfel încât oricine le vede face acest lucru dintr-o perspectivă diferită.
Citeşte Mai Mult
Cultura

8 Tablouri uimitoare făcute cu lumină

În timpul zilei este reprezentantul de vânzări al unei companii de electricitate. Când se întunecă, energia cu care lucrează este alta. Fotograful american Wes Whaley, creează cu o cameră Canon Rebel XS, o placă tripplă, sârmă și lumină, picturi geometrice magnifice fără a folosi Photoshop.
Citeşte Mai Mult
Cultură

18 scene de origami adorabile realizate cu obiecte de zi cu zi

Arta japoneză de hârtie pliabilă, plus unele obiecte de zi cu zi, are ca rezultat aceste miniaturize frumoase scene create de artistul norvegian Wenche Lise Fossland. Wenche Lise proiectează piese de origami colorate și creative care includ diferite tipuri de animale, cum ar fi bufnițe sau elefanți, și alte obiecte, cum ar fi rochii sau umbrele.
Citeşte Mai Mult
Cultura

Acesta este modul în care mii de bomboane s-au transformat în facilități delicioase

Nu, nu e un curcubeu topit. Da, ele sunt dulciuri și zaharuri și alte lucruri care, de obicei, merg în gură, dar de data aceasta au fost folosite pentru a face aceste opere colorate de artă. Lucrarea aparține artistului australian Tanya Schultz, singurul membru al companiei Pip & Pop, care creează instalații dinamice din punct de vedere vizual, care ne transportă în peisaje de vis viu colorate pentru a ne reîncărca simțurile.
Citeşte Mai Mult