Modă

Cum să porți pantaloni scurți în anii 20, fără a arăta ca un adolescent

Purtarea pantalonilor scurte ajunge să fie o necesitate de bază atunci când trăiești într-un loc în care căldura este mai puternică decât iubirea ta pentru haine, cu toate acestea, când o fată împlinește 20 de ani, nu poate merge de la pantaloni scurți din denim la pretutindeni, pentru că pentru Universitatea, munca și chiar barurile nu sunt cele mai bune. De aceea, vă aducem 10 sfaturi pentru a purta pantaloni scurți, fără a ajunge să pară adolescent.

Dacă nu ai altceva decât pantaloni scurți din denim din pubertatea ta, combină-le cu haine formale, astfel vei obține un echilibru între casual și formal.

Minimalismul te poate ajuta foarte mult să rămâi tinereț, dar fără a arăta ca un adolescent. Trucul este să cauți elemente discrete care să se combine perfect.

Un pantaloni scurți cu decolteu este considerat un pantaloni scurți eleganti, așa că nu vei lupta să-l asortezi cu nicio bluză.

Pantaloni scurți, prin simplul fapt de a fi dintr-o altă țesătură care nu este denim, pot deveni ceva formal, este suficient să știi cum să combini texturile țesăturilor.

Tocurile sunt responsabile pentru a da strălucire aproape oricărei ținute. Rețineți că purtați tocuri cu pantaloni scurți din denim, baggy etc. Ele pot îmbunătăți eleganța aspectului tău. Dacă urăști tocurile, optează pentru botine sau apartamente.

Există magazine în care vând pantaloni scurți lângă o cămașă, bluză sau top. Această pereche de îmbrăcăminte formează ceva asemănător, dar mai puțin formal. Punctul de mijloc perfect între casual și formal.

În cazul în care credeți că pantaloni scurți din denim nu au fost duși la birou.

Anul acesta, ținutele de atletism sunt considerate un aspect distins, așa că pantaloni scurți de sport v-ar putea oferi acea glamură pe care o căutați, doar încercați să nu vă vedeți ca fiind fitness.

Deși negrul este considerat cea mai elegantă culoare, doar albul ar putea da o eleganță precum cea a Franței unei ținute cu un scurt.

Chiar și albul cu nude te poate ajuta să ajungi la birou sau universitate proaspăt, elegant și frumos.