Modă

16 fete care te vor inspira să te îmbraci portocaliu pentru prima dată

S-ar putea să credeți că ghicesc spunând că, cu siguranță, în dulapul dvs. cel mult există o singură haină portocalie, dar nu este așa! Deși este ciudat, este dovedit că culoarea portocaliu este cea mai puțin folosită în lumea modei, motivul? ... Nu știu, pentru că o iubesc și aici vă voi arăta de ce. Cu siguranță, vă vor încuraja să cumpărați mai multe haine în această culoare frumoasă.


Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult în ceea ce privește portocala este că, literalmente, merge cu toate stilurile. Îl poți folosi de la fetele cărora le plac aspectele boho, casual sau chiar alternative. Doar uită-te la toate aceste priviri pentru a realiza că este total adevărat.

Un alt punct în favoarea culorii portocalii este că, din moment ce este foarte rar ca o altă fată să o folosească în școala sau la locul de muncă, vei pleca într-un mod pozitiv și original de la toate celelalte. Acesta vă va oferi o personalitate care va proiecta mai multă creativitate și îndrăzneală atunci când faceți orice sarcină.

Alege tonul care se potrivește cel mai mult cu tine, poți alege de la un ton neon intermitent, dar incredibil, la unul mai întunecat pentru aspect casual. Totul depinde de tine.

Cu care rămâneți?