Modă

Costumele pe care fetele curbe trebuie să le copieze pe Chiquis

Pentru cei care nu o cunosc, Chiquis este fiica cea mai mare a regretatului Jenny Rivera. De asemenea, este cântăreață și, deși cariera ei încă nu a decolat așa cum și-ar dori, carisma și personalitatea sa unică i-au câștigat și mulți adepți pe rețelele de socializare.

Dacă ceva o caracterizează este faptul că iubește și își acceptă corpul așa cum este și nu numai asta, știe, de asemenea, să scoată cât mai mult din curbele ei frumoase. Deci, dacă ești o fată curvy, poți învăța multe trucuri.

Cardiganele, blazerele, sacourile lungi sau sacourile lungi vă vor ajuta să vă rafinați silueta. Nu le folosiți prea desprinse sau strânse și o veți face.

Ești super stresat pentru că nu știi ce rochie de absolvire să poarte? Poate că se datorează faptului că încercați să vă ascundeți curbele în loc să le evidențiați ca ea.

Fustele de tub sunt făcute pentru noi. Ne dau o talie și dacă îi însoțim cu o bluză înnodată sau un top, veți obține figura viselor voastre.

Vedeți ce vă spun eu? Verificați cum jacheta pe care o poartă ajunge tocmai la talie, astfel încât să fie dublat de reglat.

Nu purta rochii sau bluze uriașe, vezi ce bluză frumoasă și măgulitoare.

Dacă nu aveți prea multă încredere în rochiile scurte și montate, purtați o geacă strânsă și închideți-o doar pentru a obține acest lucru.

Aplicați, de asemenea, tricoul de jachete când purtați un blat de recoltă și doriți să fie observat că purtați unul, dar nu prea mult.

Merită să vă odihniți și să vă îmbrăcați bagaj și confortabil, nu vă îndoiați niciodată.

Uite ce mod de a purta o salopetă!

Și, desigur, nu putea să lipsească ținuta „All negru”.

Video: 32 DE HAINĂ DE ÎMBRĂCĂMINTE STRĂLUCITOARE (Noiembrie 2019).