Modă

Tinute care se potrivesc curbelor tale periculoase

Stereotipurile de frumusețe ne-au pus în cap că singura modalitate de a arăta frumos și de a ne simți bine cu noi înșine este prin faptul că avem un corp ultra-subțire, chiar știind că tenurile variază și că o femeie nu va fi niciodată la fel ca cealaltă. Ei nu ne învață să iubim ceea ce ne face unici, să ne acceptăm corpul așa cum este. Iar acest lucru afectează felul în care ne simțim și ne percepem pe noi înșine, ne face să nu încercăm niciodată pe anumite haine sau că ne este întotdeauna frică să ne îmbrăcăm.

Așa că este timpul pentru noi să ne îmbrățișăm curbele și să profităm de ele. Și aceste ținute îți vor arăta doar o mică parte din ceea ce poți obține.

De câte ori ai văzut rochii drăguțe și strâmte și nici nu ai îndrăznit să le încerci. Dacă sunt pentru tine, dacă nu te simți foarte confortabil, adaugă un top al acestui stil, te va ajuta să te obișnuiești cu această nouă fațetă.

Dacă îți place să porți blugi strâmți, dar simți că primești role și nu îți place. Încercați să purtați o cămașă un pic baggy, doar puțin. Pune-l în pantaloni, fără a fi prea strâns și gata.

Fustele creion sunt cea mai bună fustă din toate timpurile, vă rafinați talia și dacă vă puneți și o bucată de bluză, ținuta dvs. va ucide cu invidie.

Fustele cu croială „A” care se adaptează și la înălțimea taliei vă vor oferi posibilitatea de a purta topuri sau de a face un nod la bluzele voastre de zi cu zi.

Nu vă fie teamă de blaturile de cultură. Dacă nu vă place să arătați burtica, alegeți blaturi puțin mai lungi, arată frumos cu pantaloni de genul acesta.

Purtați pantaloni scurți și șosete de aceeași culoare pentru a vă prelungi figura. Și îndrăzniți să cumpărați bluze super subțiri din țesătură. Odată ce încercați cum se potrivesc pielea voastră, nu le veți scoate niciodată.

Joacă-te cu transparențele, folosește-le în favoarea ta.

Salopeta te va face să realizezi curbele frumoase pe care le ai.

Vestele lungi îți vor perfecționa întreaga siluetă. Poartă-le cu pantofi înalți, astfel încât să nu te facă să pari minuscul.

Și da, singura modalitate de a obține securitate este să îndrăznești, încercând pe sine, să vezi că nu se întâmplă nimic, că totul este mental.

Video: BMW seria 8 M850i EUR (Noiembrie 2019).