Modă

Rochii care îți vor oferi răgazul pe care fostul tău nu l-a dorit niciodată să-ți ofere

Orice fată are ocazional o pauză, o schimbare de aer, o zi rece și relaxantă. Într-o lume ideală, fostul tău iubit ar fi trebuit să-ți dea acel răgaz, dar știm cu toții că el este fostul tău pentru ceva. Așa că, dacă într-o zi te simți deprimat sau stres, lasă-mă să-ți recomand 10 rochii foarte faine cu care te poți simți avansat pentru a reînnoi acea atitudine.

Rochiile din două piese nu sunt exclusive pentru fetele cu abdomene ultra-plate. Chiar și cu un astfel de set s-ar putea să nu arăți nici o burtă. Alegeți o fustă tăiată la talie și asigurați-vă că partea superioară nu este minusculă.

Dacă vă place să vă plimbați prin centrele comerciale, încercați să o faceți cu o rochie „athleisure” și cu pantofii de tenis cei mai confortabili.

O rochie de somn este ceea ce tu, pielea ta și sentimentele tale ai nevoie; Sunt confortabile, moi și sexy.

Îmbrăcată în „curva aia aia, a curva aceea prietenei mele”, pentru a aduce toată atitudinea și a se simți regina lumii.

O rochie pe care o purtați în mod normal pe plajă, te-ar putea ajuta să lupți împotriva căldurii și, în același timp, să te facă să te simți bine (indiferent că nu există plajă unde locuiești).

Imaginați-vă o zi de primăvară în orașul dvs. și arătați superb într-o frumoasă rochie maxi.

Multe fete nu îndrăznesc să poarte rochie midi, pentru că puține știu că este exact punctul de a merge misto, fără să arate prea mult.

Rochia cu glugă, sunt combinația perfectă între o rochie sexy și confortul unei haine bune.

Rochia care vă poate oferi o pauză este una albă, deoarece această culoare, pe lângă faptul că este proaspătă, relaxează simțurile.

Dar nu uita niciodată să ieși cu rochia cu care te simți confortabil, chiar dacă este o cămașă mare și liberă.