Modă

De ce AdoptaUnChico este aplicația ideală pentru a-l găsi pe acel băiat

După cum știți cu toții, de ceva vreme recomandămAdoptați un băiat Ca o opțiune alternativă, originală și diferită pentru a întâlni tipi noi, de aceea astăzi vrem să vă oferim motivele pentru care, dacă nu v-ați înregistrat încă, ar trebui să o faceți astăzi.

AdoptUnChico vă oferă control și putere în seducție!

Această rețea socială inovatoare a fost creată pentru a sparge codurile tradiționale ale modului în care trebuie să fie „liga”. Platforma este plină de opțiuni care vă oferă literalmente controlul asupra cine are dreptul să fie în coșul de cumpărături și cine nu. Luati decizia la ce ora si cu cine doriti sa interactionati.

Sunteți „clientul”, băieții… „produsul”

Dacă luați „Adoptați” puteți pune serios țipetele pe cer. Dar în acest caz, nu ai fi înțeles nimic. „Adoptarea” este formată de și pentru oameni ușurați, cu un simț al umorului, care nu este complicat și, fără a aștepta serios, se găsește.

Nu totul este gândit în fizic, ci și în personalitate

Ceea ce dorește Adopți este să vă conectați cu oameni care nu numai că sunt atractivi fizic pentru dvs., dar, de asemenea, mergeți cu personalitatea și gusturile voastre! Pentru aceasta puteți găsi băieți prin cataloage, hashtag-uri și geolocalizare. Cine știe ... poate ai un vecin #geek, #fotograf sau # cântăreț chipeș care trebuie adoptat urgent!

Adoptarea este destinată fetelor fără minte

Inspirația pentru a crea această rețea sunt toate acele femei care lucrează, studiază, își fac petrecerea cu prietenii și ies cu un băiat, dacă vor, fără să fie judecate. Este un spațiu în care poți fi tu însuși, deoarece pe această platformă porunci.

În fiecare zi au loc lichidări, promoții și sosirea masivă a noilor „produse”

În fiecare zi puteți petrece ore întregi urmărind ofertele noi și atractive pe care rețeaua le are pentru dumneavoastră. Imaginează-ți că astăzi poți afla că a sosit o cantitate masivă de băieți de fitness și mâine, probabil, blond sau cu ochi verzi. Este imposibil de ratat oferte de genul acesta!

Este tendința în Europa

Posibil modul de a fi al europenilor, mai mult deschide mintea, contribuit la faptul că astăzi, Adopt are peste 15 milioane de utilizatori din întreaga lume. Rețeaua socială a ales Mexic, Columbia, Argentina și Brazilia în America Latină pentru a face parte din acest nou mod de a întâlni oamenii.

Este disponibil pentru browsere, iOS și Android

Pentru a vă face viața mai ușoară și a fi conștient de „vrăjile” pe care le primiți sau de ofertele pe care le are magazinul dvs., aplicația este disponibilă gratuit pentru a fi descărcată pe diferitele dispozitive. Înregistrarea se face în mai puțin de 1 minut!

Este o opțiune excelentă pentru a ieși din monotonie

Conceptul de Adopt este total diferit de orice altă aplicație „dating”, deoarece în ea, într-un mod distractiv, tu ești cel care decide cu cine vrei să vorbești sau nu, având posibilitatea să întâlnești oameni și să-ți faci prieteni fără nicio presiune.

AdoptaUnChico este o idee originală și inovatoare făcută pentru a oferi femeilor puterea deciziei și pentru a schimba codurile tradiționale pe care societatea ne-a făcut să credem în modul în care ar trebui să ne raportăm. Pentru ei, descărcați aplicația și de asemenea Adoptați un băiat.