Modă

Tinute pentru a purta mocasini fără a arăta bărbătesc

Mofele au început ca un model exclusiv masculin, dar din fericire moda a decis să creeze versiunea feminină și a fost cea mai bună idee din univers. Sunt pantofi pe care îi poți purta pentru a arăta formal, fără a folosi tocuri incomode. Există multe modele și, cel mai bine, toate se adaptează la orice stil, anotimp și ocazie.

Dacă tot nu v-ați încurajat să le folosiți pentru că credeți că veți ajunge să arătați super masculin, vă aduc câteva idei pentru a elimina această idee o dată pentru totdeauna. Vezi tot ce îți lipsește.

Folosește culori strălucitoare care contrastează întotdeauna cu ținuta ta. De exemplu, unele în argint, și chiar dacă nu credeți, acestea se combină cu toate culorile și vă vor oferi aspectului dvs. o notă specială.

Și dacă o să ne bucurăm de cele de argint, de ce nu și de aur? Franjele de pe mocasini îi dau o notă vintage care va ridica orice îmbrăcăminte.

Când auzim cuvântul mocasini, pantofii negri super plictisiți și masculi îmi vin imediat în minte. Ei bine, acestea ies din stereotip, nu crezi?

Jambierele tale vor fi extrem de benefice.

Sunt ideale pentru a fi luate la serviciu, nu se vor abate de la formalitatea ta și te vor menține confortabil toată ziua. Deci nu trebuie să vă încărcați pantofii de tenis până la sfârșitul zilei.

Dacă simțiți că problema lipsește, calmă, pentru că mochetele platformei sunt deja aici, deci mai multe sau mai feminine?

Toată lumea, dar toate rochiile arată foarte bine cu cele, puteți adăuga chiar șosete mici.

Sunt perfecte pentru evenimente formale, nu se vor ciocni niciodată. Jur!

Le puteți folosi tot timpul anului, astfel încât investiția dvs. nu va fi niciodată o pierdere.

Puteți adăuga chiar și un blazer fără teamă să arătați bărbat.

Video: BONUS! Cum sa te imbraci de revelion?! (Noiembrie 2019).