Modă

Coafuri care te vor ajuta să iei ani liberi

Îmi amintesc că, când eram adolescent, ceea ce îmi doream cu orice preț era să par un pic mai mare, așa că am încercat să port haine puțin mai mature, am pictat mai mult și obișnuiam să jonglez cel puțin încă trei ani. Dar acum tot ce caut când mă îmbrac, mă machiez și îmi pieptăn părul decolează cel puțin 5 ani.

Așa că îmi păstrez machiajul natural, hainele casual și mă concentrez pe coafurile de acest stil, deoarece chiar dacă nu crezi, coafura îți poate lua mai mulți ani decât machiajul.

Două împletituri franceze care se termină în mici sunt chiflele cu bureți.

Când ai părul lung, fă două împletituri olandeze sau franceze este super obosit, pentru că atunci când mergi în jumătate din brațe se agită deja. Dar dacă îi lăsați împletit pe jumătate veți realiza acest lucru.

Nu este vorba de a-ți face împletituri ca atunci când mergi pe plajă, ci de a arăta ca și cum ai fi bărbierit o parte a capului.

Lucrul bun despre toate coafurile pe care le prezentăm aici este că le puteți duce la birou și să arătați formale, dar mai tinerești.

Din anumite motive, coafurile descurajate vă oferă un aer mult mai tineresc, așa că nu ezitați să le folosiți în dreapta și în stânga.

Știu că multe fete cred că această coafură este pentru fetele de 5 ani. Încercați însă să le purtați cu haine sexy și veți vedea ce puteți obține.

Când îți faci valuri în păr încearcă să nu fii atât de strâns sau perfect, astfel încât să nu crești ani.

O coroană mică, cu o împletitură subțire și păr rupt și jumătate ondulat.

Un bun slăbit, deci nu pare că te duci la o nuntă.

Evitați să folosiți gel, astfel încât părul să nu pară greu și învechit, folosiți metode mai naturale, cum ar fi ceara.

Video: Calling All Cars: A Child Shall Lead Them Weather Clear Track Fast Day Stakeout (Noiembrie 2019).