Modă

15 bluze pe care nu le-aș împrumuta surorii mele

Nu contează dacă sora ta este cea mai în vârstă, cea mai tânără sau cea mijlocie, din anumite motive, încă necunoscută științei, ea îți va apuca mereu hainele, indiferent dacă ai așezat o mie de încuietori pe dulapul lor, ei găsesc o modalitate de a-ți lua Haine mai bune de preluat și de purtat ca și cum ar fi ale tale.

Este ceva extrem de frustrant la ceea ce sfârșești renunțând pentru a evita problemele, dar dacă într-o zi voi ajunge să am aceste bluze în posesia mea, mi se va întâmpla ceva, astfel încât să nu le ajung niciodată.

Există bluze atât de unice încât ar trebui să le folosești doar. De exemplu, dacă reușesc să obțin acest extraterestru, nu îl voi împrumuta niciodată, deoarece va deveni sigiliul meu personal.

Nu știu dacă ai observat, dar toate bluzele cu decolteu sunt întotdeauna aceleași, aceleași țesături, aceleași imprimeuri. Deci, dacă primesc una ca asta, o să cumpăr un seif.

Dacă au avut o bluză din această țesătură, vor ști că împrumutul este o greșeală, pentru că orice întindere rea dată este udată și distrusă pentru totdeauna.

Există cămăși care exprimă ceea ce simțim, astfel încât acestea devin îmbrăcăminte personale care nu pot fi împrumutate.

Există țesături care, din anumite motive, se umplu cu mare ușurință, trebuie să aveți grijă de ele foarte mult, iar sora mea nu o va face.

Bluzele albe nu împrumută! Și mai puțin unul perfect. Imaginați-vă că vă simțiți amabil și permiteți-i sorei voastre să o pună, iar când ajungeți acasă vedeți că și-a reperat sosul sau o bluză de la revedere pentru totdeauna!

Bluzele cu textură tind să umple bilele pufoase cu folos, așa că dacă o împrumutați la dreapta și la stânga nu va dura.

Aceste tipuri de bretele sunt super fragile și pot paria că sora mea ar ajunge să le rupă din cât de sălbatic este.

Există bluze pe care le porți la fiecare mie de ani, pentru că sunt atât de drăguțe și de extravagante, încât aștepți mereu o ocazie specială, iar împrumutarea îi îndepărtează tot misterul.

Dacă au o bluză de genul acesta, vor ști că trebuie să fii atent atunci când îți pui capul pentru că îți poți ține gâtul sau îl poți rupe, iar sora mea nu știe cum să fie atentă.

Acesta este atât de drăguț, încât mi-ar plăcea să o văd în altcineva.

Un decolteu subtil și perfect care nu poate fi irosit.

Este dificil să găsești imprimeuri drăguțe, iar când le găsești, știi că trebuie să ai grijă de ele, deoarece nu vei mai găsi ceva asemănător.

O comoară fragilă și delicată.

Un alt sigiliu personal pe care nu îl voi împrumuta.