Modă

Ținute care se vor potrivi cu sufletul tău întunecat

Cu toții avem o latură întunecată; și nu mă refer la o latură malefică a celor pe care le au doar răufăcătorii de benzi desenate, vreau să spun acea parte misterioasă, personală, ascunsă și adâncă pe care nu o împărtășiți cu nimeni sau cu oameni numiți.

Iar aceste ținute sunt tocmai pentru acea parte a sufletului tău, în orice moment vrei să o îmbraci și să o scoți la o plimbare în lume.

Dacă credeți că pentru a purta acea parte a sufletului dvs. veți avea nevoie doar de haine negre. Există multe culori întunecate care vă pot aduce viața respectivă fără a alege o ținută complet neagră.

Dacă vă întrebați ce alte culori merg bine, răspunsul este: gri, vin, verde închis, albastru bleu, cafea, roșu închis și tot ceea ce vă puteți gândi.

Dacă ați optat pentru o ținută complet neagră, adăugați un sacou din denim pentru a face contrastul acesta fără a pierde esența.

A avea o parte întunecată nu ne împiedică să purtăm tocuri.

Ciorapii de rețea și cizme de luptă sunt completări excelente.

Deci, puteți vedea că albul funcționează și atunci când știți cum să combinați.

Încercați să oferiți machiajului dvs. un stil puțin mai dramatic decât de obicei.

Culorile vii funcționează și ele, verificați această combinație, tot simți partea întunecată.

Dacă ai crezut că sufletul tău întunecat nu se potrivește cu culorile pastelate și mai puțin cu roșul, iată un exemplu despre cum le poți folosi.

Un mod minunat de a purta o salopetă. Vezi detaliile, coafura, ochelarii, șosetele.

În acele zile în care nu le dai naibii ce cred alții.