Modă

10 coafuri semi-colectate pe care părul tău nelegiuit le va plăcea

Părul rebel urăște tot felul de coafuri, pentru că după 5 minute primești cocoșii. Totuși, rebeliunea lui urăște și faptul că o aduci liber, pentru că spongie mult, iese frizz și încă o mie de calamități, este ca un paradox al frumuseții.

Dacă părul tău nu dorește să meargă desprins sau pieptănat, există o soluție destul de simplă, coafuri semi-colectate! pentru că nu o ridicați complet, dar nici nu o slăbiți, este ca punctul central perfect.

Dacă părul tău nu este atât de neîngrijit, îl poți ondula puțin câte puțin, fă-ți o jumătate de coadă de ponei și sfârșește cu o împletitură fabuloasă de herringbone.

Dacă aveți mai multă răbdare, puteți face o șurubelă dublă, trebuie doar să vă alăturați cozii de ponei de sus și de jos atunci când faceți împletitura.

Dacă simți că părul tău este foarte rebel și se va dezlega dacă doar îl ondulezi, încearcă să faci niște împletituri strâns fixate ca o bandă.

Dacă nu știi să faci împletituri, liniștește-te, poți folosi un chonguito renăscut deznădăjduit (ca părul tău) cu o treime din păr.

Dacă vă tăiați părul pentru că nu s-a acomodat și încă nu se acomodează! Ce poți face este să iei două șuvițe din față și să faci o pereche de împletituri care sunt legate în urmă.

O jumătate de coadă de ponei nu reușește niciodată, dar dacă simțiți că este prea simplă, puteți adăuga o împletitură descătușată, după ce tot părul dvs. va avea grijă să arate natural descântat.

Atunci când vine vorba de părul dezordonat, indiferent de coafura pe care o faci, pentru că încearcă întotdeauna să se îndepărteze, cea mai puternică coafură semi-aleasă pe care o poți face este o colieră bine legată.

Unul dintre avantajele unui păr rebel este acela că îți oferă un volum pe care fetele de păr le „aliniază” sau își imaginează, astfel încât să poți experimenta nenumărate coafuri semi.

Gluma este să ai răbdare sau un prieten căruia îi place să-și pieptene prietenii.

Amintiți-vă că ar trebui să vă iubiți părul, chiar dacă se comportă mai rău decât dvs. la pubertate, din moment ce a avea răbdare este cheia pentru găsirea coafurii perfecte.

Video: You Bet Your Life: Secret Word - Light Clock Smile (Noiembrie 2019).