Modă

10 haine ieftine pentru a avea un dulap complet și o inimă fericită

A avea un dulap complet nu este un lucru simplu, deoarece atunci când suntem studenți nu avem venituri și când avem venituri avem deja alte cheltuieli și nu putem cumpăra niciodată hainele viselor noastre. Cu toate acestea, există mai multe articole de îmbrăcăminte pe care le puteți lua în considerare, deoarece pe lângă faptul că vă ajută să vă completați dulapul, acestea sunt articole vestimentare adaptabile, la modă și foarte economice.

Ofera pantofi

Există multe momente ale anului în care încălțămintea are reducere, ideea este de a deveni un vânător de oferte. Căutați în magazinele mari de încălțăminte, acolo puteți găsi bijuterii adevărate la un preț bun.

Blaturi de recoltă

Dacă știți să căutați bine în magazine, veți găsi zeci de blaturi pentru culturi de multe stiluri și destul de ieftine. De asemenea, se combină cu pantaloni scurți, fuste, blugi, leggins, fuste maxi etc.

poleras

Dacă sunteți un fan al confortului, puteți cumpăra multe cămăși, pentru că sunt atât de clasice încât designurile lor sunt interminabile.

pantaloni scurți

Deși există multe articole de îmbrăcăminte din denim, acestea nu sunt la fel de ieftine pe cât ar trebui. Cu toate acestea, pantaloni scurți din denim sunt un clasic și, de asemenea, unul dintre cele mai economice îmbrăcăminte din denim.

Rochii simple

Fără imprimeuri, detalii sau decupaje speciale, acestea pot fi o opțiune excelentă pentru buzunarul dvs., deoarece dacă știți cum să le folosiți bine, veți continua să arătați plin de farmec.

Bralettes

Trucul cu braletele este să le cumpărați în magazine de haine și nu în magazine de lenjerie. Ei bine, prețul său crește până la dublu. De exemplu, în magazine precum Bershka, puteți găsi o braletă de la 10 dolari (200 pesos mexican) și în magazinele de lenjerie, acestea nu scad de la 20 sau 30 de dolari (înseamnă 400 - 600 pesos mexican)

Tricouri cu curele subțiri

Aceste tipuri de cămăși pot fi folosite cu orice și de obicei sunt mult mai ieftine, indiferent dacă sunt în sezon.

Pulovere din afara sezonului

Puloverele au tendința de a fi cele mai scumpe haine din sezonul rece, dar dacă le cumpărați în primăvara-vară, prețul va scădea considerabil și veți fi mai mult decât gata când va veni vremea rea.

jambiere

Leggins fac aceeași treabă ca orice pereche de blugi, pentru că sunt adaptabili și confortabili, diferența este că leggins sunt de trei ori mai ieftine.

bodysuits

Sunt o îmbrăcăminte care m-a făcut să mă îndrăgostesc în acest sezon, dar ceea ce m-a determinat să îi iubesc cel mai mult este că atunci când i-am găsit în mall am văzut miile lor de modele și prețul bun pe care îl au.

Video: DIY Phone Case Life Hacks! 20 Phone DIY Projects & Popsocket Crafts! (Noiembrie 2019).