Modă

Trucuri, astfel încât un bun jumătate sus să nu pară un chipote în capul tău

De multe ori am încercat să fac această coafură, de obicei încerc când nu prea am de făcut, am timp și vreau să încerc look-uri noi asupra mea. Dar abia încep și mă descurajez pentru că rezultatul este oribil, primesc doar un mini bug care arată ca un chipote în capul meu care mă face să arăt exact ca un Umpa Lumpa.

Obosit să nu pot purta niciodată această coafură în public, m-am dedicat cercetării unor trucuri pentru a o face mai pufoasă și asta arată așa cum ar trebui să arate. Și asta am găsit:

Faceți crep

Cred că nu este nimic mai bun pentru a da volum părului decât crepul, așa că de ce să nu-l aplici atunci când ai nevoie de micul ăla pentru a nu mai părea mic și slab. Vei obține o textură spongioasă și cu mult mai mult volum, este perfect dacă ai părul mic.

Nu-l pune atât de sus

Dacă nu-ți place plat sau nu îți place cum arată deasupra capului, poți să-l dai mai jos.

Buclați-vă părul

Dacă intenționați să creați valuri în părul dvs., faceți și cu șuvița care este destinată să devină un bun jumătate. Acest lucru vă va oferi mult mai mult volum, dar dacă nu este suficient, faceți crep odată ce este ondulat, iar rezultatul va fi fantastic.

O împletitură care o însoțește

Dacă problema este că simțiți că totul pare foarte plat, faceți o împletitură olandeză înainte de a începe să vă rostogoliți chifla. Astfel veți obține volum peste tot.

Riza numai părul care va face coaja

Dacă doriți să vă păstrați părul drept, curbați doar bucata destinată chiftelui, astfel încât acesta va fi mult mai spongios și rotund.

Legați un nod

Crearea unui nod înainte de a vă ondula complet părul vă va oferi o bază mai puternică cu care să lucrați.

Împletit înainte de rostogolire

Împletirea sau crearea unei răsuciri va face ca sâmburele să se îngroașe, așa că atunci când o rostogoliți veți obține un cozonac mult mai generos.

Nu te rostogoli

Dacă aveți părul mic, ondularea șuviței poate să nu fie cea mai bună idee. Încercați acest truc, veți avea nevoie de ace pentru a fixa părul.