Modă

Acestea sunt singurele 6 moduri de a purta jambiere albe în mod corect

Jambierele albe sunt cele mai complicate și mai trădătoare haine care există. Și dacă nu le folosești corect te pot face să te simți foarte nesigur și să-ți distrugi complet ținuta. Multă vreme i-am îndepărtat complet din dulapul meu de frică, dar nu mai mult! Vreau să le includ din nou în ținutele mele și știu că și tu. Așa că am decis să fac o listă cu modalitățile sigure de a le folosi, nu sunt multe, dar puțin mai bune decât niciuna.

Nu trebuie să porți bluze uriașe care ajung în genunchi. O bluză care depășește osul șoldului și care acoperă cel puțin prima jumătate din pradă va fi suficientă.

Sunt deosebit de mari și ușor de utilizat în sezonul rece, pentru că poți purta o bluză caldă, lungă și, de asemenea, cizme. Arată grozav!

O altă opțiune super bună este să alegeți jambiere albe, dar nu sunt complet, adică au cifre, câteva detalii care vă oferă mai multă siguranță atunci când le folosiți.

Un aspect complet alb nu este foarte obișnuit, dar este o opțiune excelentă dacă este foarte cald sau vei merge pe plajă. Încercați să purtați un tricou puțin lung și gata.

Dezavantajul jambierelor albe este că majoritatea nu sunt suficient de groase și îți sfârșesc transparent lenjeria. O opțiune este să optezi pentru jambiere sport, acestea sunt confecționate din țesături mai groase, care elimină acest risc, dezavantajul este că sunt mai scumpe, dar merită, deci poți purta bluze scurte.

Sau, faceți ca Nicki Minaj și legați un hanorac, cămașă în carouri sau orice vă place la talie, așa că nu veți arăta lenjerie și puteți purta bluze scurte.