Modă

Cărți pe care trebuie să le citiți dacă ați fost obsedat de 13 motive pentru care

Dacă urmăriți sau ați văzut deja 13 motive pentru care, cu siguranță veți dori mai multe, iar anunțul sezonului doi este una dintre cele mai bune vești pe care le-ați avut anul acesta. Ei bine, în timp ce aștepți ca Netflix să se dezinveste să poarte celălalt sezon, avem câteva cărți care te vor captiva sau mai mult decât această serie, care se bazează pe o carte, Evident!

Așa că scrieți-le pe lista dvs. de cărți de cumpărat, pentru că sunt cu adevărat uimitoare.

Dacă nu mă trezesc

Samantha Kingston are totul în favoarea ei: este frumoasă, este populară și iese cu băiatul perfect. Vineri, 12 februarie ar trebui să fie o altă zi din viața lui ușoară, dar nu este: este ultima zi. Sau mai degrabă ultimele, pentru că Samantha se trezește din nou și din nou în dimineața zilei de vineri, 12 februarie și se întoarce să trăiască aceeași zi de șapte ori ... până când își dă seama că în mână face modificări minuscule care vor face diferențe uriașe .

Vorbește!

Povestea se concentrează pe Melinda Sordino; El începe un nou an la institutul său după ce a chemat poliția la una dintre cele mai bune petreceri de vară, provocând arestarea multor colegi de clasă. Acum prietenii ei și chiar străinii o urăsc. Lucrurile nu se schimbă pe măsură ce trece timpul, Melinda este o ieșire, cea mai mică dintre cele mai mici. Evitat de toți. Dar, în sfârșit, va dezvălui ce s-a întâmplat la petrecere, ceea ce a făcut-o să se simtă obligată să cheme poliția. Și când în sfârșit vorbesc și spun adevărul, totul se va schimba.

Violet și Flinch

Violeta este spartă. Finch-ul este spart Se pot reconstrui două jumătăți sparte? Aceasta este povestea unei fete care învață să trăiască cu un băiat care se preface că moare; a doi tineri care se întâlnesc și încetează să numere zilele pentru a începe să le trăiască.

Toate rănile mele

Charlie este dezlegat. Cu doar șaptesprezece ani, el a pierdut deja mult mai mult decât a pierdut vreodată majoritatea oamenilor în viața lui. În timp ce restul fetelor vârsta lui nu le pasă decât de banalități, Charlie a fost nevoit să se maturizeze brusc și să învețe să uite. Dar uitarea nu este ușoară și nu știe decât să o facă rănindu-se. Fiecare nouă rană, lovitură sau tăietură o va ajuta să-și șteargă din minte ce s-a întâmplat cu tatăl ei, cel mai bun prieten și mama ei.

Tot ce te face

Este o poveste despre o fată și cele două vieți posibile pe care le-ar fi putut trăi dacă un accident nu ar fi schimbat totul. Într-o singură viață are un chip desfigurat și scrie într-un caiet visele, frustrările și melodiile pe care Trent nu le poate învăța niciodată de cine este îndrăgostită. În timp ce cealaltă viață paralelă îi arată cum este cea mai bună jucătoare Lacrosse, unde Trent vrea să fie mai mult decât prietena ei.

Înainte să mor

La 16 ani, Tessa știe că mai are câteva luni de trăit, așa că face o listă cu zece lucruri de făcut înainte de a muri, cum ar fi încercarea de sex, droguri, conducerea unei mașini ... și cel mai sfâșietor dintre toate, să se îndrăgostească.

Mai mult decât fericit

Această carte spune povestea lui Aaron, un băiat care trăiește cu fantoma a două sinucideri: cea a tatălui său și a lui, care a mers prost. Genevive, iubita lui, va fi sprijinul său emoțional în lunile de după incidente, dar viața lui Aaron este agitată când prietena lui pleacă într-o călătorie și stabilește o prietenie foarte puternică cu Thomas, un băiat care caută direcția viata ta

Întrebați-l pe Alicia

Alicia este o adolescentă nemulțumită de fizicul ei și obsedată de lipsa de popularitate în rândul colegilor de clasă. Când cineva o invită la o petrecere, descoperă că medicamentele îi permit să se dezinhibeze și, aparent, depășesc dificultățile în relație. Ne spune prin jurnalul ei chinul la care a luat-o.

Lista de ură

În urmă cu cinci luni, iubitul lui Valerie Leftman, Nick, a început o filmare în cantina sa de liceu. Deși Val a fost la fel de surprinsă ca toți ceilalți și de propria sa vătămare, ea este considerată și un participant la filmările la lista neagră. Lista pe care ea și Nick arătau numele tuturor celor pe care îi urau. Acum, după o vară de izolare, Val este obligată să-și înfrunte vinovăția în timp ce se întoarce la institut pentru a-și termina anul superior. Chinuită de amintirea băiatului de care este încă îndrăgostită, de foștii ei prieteni și de fata de care și-a salvat viața, Val trebuie să se ocupe de tragedia care a avut loc și de rolul ei în ea; Doar atunci puteți repara daunele provocate și puteți continua viața.

Până când citești asta, voi fi mort

„Daelyn Rice este spulberată dincolo de reparații și, după o serie de încercări de sinucidere frustrată, este hotărâtă să se omoare bine. Începeți să vizitați un site web pentru „completatori”: www.a-traves-de-la-luz.com

În ziua în care viața mea s-a schimbat

Se întâmplă în fiecare an: o listă este afișată în întregul institut, este agățată pe toate panourile și la dulapurile. Toată lumea știe jocul, lista enumeră numele fetelor care au fost alese drept cele mai frumoase și cele mai urâte din fiecare curs. Nimeni nu știe În ce scop? Nimănui nu-i pasă. Aceasta este povestea a opt fete din primul lor liceu, toate au fost selectate drept cele mai frumoase și cele mai urâte în acel an. Fiecare dintre ele are în spate o poveste absolut diferită. Interconectarea acestor opt povești ne va arăta cât de crudă poate fi viața în institute.

Fecioarele sinucigașe

În mai puțin de un an și jumătate, cele cinci surori din Lisabona, adolescente între treisprezece și șaptesprezece ani, s-au sinucis. Băieții din cartier fuseseră întotdeauna fascinați de acei tineri neatinși în flori, atrași de acea casă cu o feminitate densă cloiestă, iar primele morți nu au adâncit decât misterul și grosimea dorinței.

Ultima dată ne luăm la revedere

Ultima dată când Lex a fost fericită, a fost înainte. Când avea o familie care era întreagă. Un iubit pe care îl iubea. Prietenii care nu au privit-o de parcă ar fi să se despartă în niciun moment. Acum este fata al cărei frate s-a sinucis. Și simte că este tot ceea ce poate deveni. Pe măsură ce Lex începe să-și trăiască viața, încearcă să blocheze ceea ce s-a întâmplat în noaptea când Tyler a murit. Dar există un secret pe care nu l-a spus nimănui - un text trimis de Tyler, care ar fi putut schimba totul. Fratele lui Lex a dispărut. Dar Lex urmează să descopere că o fantomă nu trebuie să fie reală pentru a te împiedica să înaintezi.

Video: 7 SEMNE PSIHOLOGICE care indica faptul CA O FATA TE PLACE - Cum sa stii daca o fata te place sau nu! (Noiembrie 2019).