Modă

15 rochii scurte care arată uimitoare pentru o absolvire

Ziua absolvirii tale este una dintre cele mai emoționante și frumoase zile pentru majoritatea dintre noi. Este un moment care marchează sfârșitul unei ere și începutul unei noi etape în viața noastră, de aceea aici vreau să vă las câteva idei care v-ar putea inspira și vă încuraja să alegeți o rochie scurtă pentru absolvirea dvs.

Ideea este că vedeți diferitele croiuri și stiluri, astfel încât, în timp, să știți foarte bine ce căutați atunci când mergeți să-l cumpărați.


Rochiile cu decolteu sunt perfecte pentru absolviri, în special datorită faptului că, în comparație cu rochiile fără bretele, nu te desprinde când dansezi. Dacă sunteți unul dintre cei care urăsc să se acomodeze cu rochia sânilor când dansează, aceasta este pentru dumneavoastră.

Dacă doriți ceva mult mai senzual, puteți utiliza unul care vă expune umerii și gâtul. Țineți cont de faptul că acest tip de tăietură favorizează fetele cu spatele subțire.

O altă opțiune pe care eu o iubesc personal și care este una dintre preferatele mele este cea a unei rochii din două piese! Arată minunat, este confortabil și te va face să pari foarte sexy ... ia în considerare dacă merge cu tipul tău de corp.

Rochiile cu imprimeu în tonuri metalice arată întotdeauna foarte fashionista și șic. Îndrăzniți să vă vedeți diferiți, cu stil și atitudine.

Rochiile „sclipitoare” sunt din nou super la modă datorită Emma Roberts și rochiei sale pe care le-a luat în filmul „Nerve”. Cel mai bine, în timpul petrecerii le puteți combina cu superstar adidas și veți arăta extrem de șic!

Ceva important va fi întotdeauna decolteul, veți decide dacă „învățați” sau nu.

Culoarea neagră vă va oferi întotdeauna posibilitatea de a alege orice tip de culoare a pantofului, țineți-o mereu în minte!

Un stil mult mai clasic care nu va ieși niciodată din stil. Această rochie din aur de trandafir este absolut minunată.

Dacă doriți să vă accentuați mai mult talia, căutați o rochie de acest tip. Detaliile sunt întotdeauna ceea ce face o îmbrăcăminte unică, nu uita niciodată.

Mâneca lungă merită și ea! Cu atât mai mult dacă este de acest stil.

Rochiile care se joacă cu transparențele te vor face să te simți mega sexy și confortabil. O opțiune excelentă dacă ești mândru de corpul tău.

Este uimitor!

Gâturile nu trebuie să fie întotdeauna din față! Dacă nu ai sâni mari, dar un spate frumos, profită și caută ceva de genul acestei fete.

Rochiile cu fusta „tul” sunt pentru cele mai fashioniste, ar merge bine cu tine!

Acum că le-ai văzut pe toate, depinde de tine să alegi ce stil se potrivește cel mai bine cu tine.

Video: You Bet Your Life: Secret Word - Floor Door Table (Noiembrie 2019).