Modă

Modalități de a purta o geacă de piele în ziua nunții tale

Suntem cu toții atât de obișnuiți cu clișeele în jurul unei nunți precum îmbrăcarea în alb, cina perfectă, primul dans etc., uităm că această zi este pentru ca nou-născuții să se distreze foarte bine, pentru că mai mult decât un eveniment foarte scump, Este o nouă etapă în viața lor.

Din acest motiv, vă recomandăm ca în ziua nunții dvs. să nu vă îndepărtați de formalitate, dacă vor să mănânce hamburgeri, dacă vor o melodie plină de viață sau dacă vor să meargă la tenis, faceți-o! Așa că astăzi vă lăsăm 10 moduri de a purta o geacă de piele pentru a vă scoate din comun.

Îți poți însoți geaca cu o rochie boho, astfel încât să se combine perfect cu atitudinea ta.

Principalul punct al nunții dvs. este că sunteți confortabil cu ceea ce purtați.

Dacă nu vrei să te ciocnești cu albul rochiei tale, nu ezita să porți o geacă albă, totuși va arăta perfect pentru tine.

Există locuri pentru care vă puteți personaliza jacheta cu broderie, în special pentru ziua nunții voastre.

Într-un fel, ai putea spune că acest tip de sacou nu este luptat cu glamour, așa că nu-ți face griji să te vezi fodonga.

Puteți adăuga chiar la detaliile rochiei care se potrivesc cu jacheta dvs., așa că nu va părea că o veți purta pentru că nu aveți altceva.

Dacă aveți prieteni cu același stil, nu ezitați să-i invitați la nebunia și confortul dvs. de a purta o geacă la eveniment.

Dacă credeți că negrul nu va arăta bine cu rochia dvs., căutați alte culori, texturi și stiluri care să meargă bine cu rochia.

Amintiți-vă, de asemenea, că jacheta dvs. nu ar trebui să vă îndepărteze de rochie, ci ar trebui să se armonizeze cu ea.

Amintiți-vă că este ziua nunții voastre, iar principalul lucru este să vă distrați bine, să uitați ce vor spune și să vă bucurați în acea zi cu singurul care contează! Mirele!