Modă

Modalități de a ști că sunteți „Britanyul”

Dacă sunteți din Mexic și auziți numele „Bryan sau Britany”, exact aceeași imagine vă vine în minte, un băiat și o fată care iubesc reggaetonul, cu un aspect foarte bine definit. Acum că aveți imaginea mentală, v-ați întrebat vreodată dacă introduceți aceste caracteristici, adică dacă sunteți un „britanic”?

Astăzi v-am adus un mic test, dacă vă identificați cu cel puțin jumătate din aceste puncte, îmi pare rău să vă spun că sunteți parte a comunității chaka.

La toate femeile le spui „Pătură”

Nu contează dacă sunt prietenele tale, dacă le-ai cunoscut sau sunt străine complete pentru tine, toate femeile pe care le spui „pătură” (în loc să le suni pe nume).

Îți separi franjuri în tufturi

Ai franjuri, dar nu o franjă normală a celor care îți acoperă întreaga frunte, nu! Este o franjă pe care o separați în șuvițe, cantitatea poate varia, de la două la infinit.

Ti-ai ras intre sprancene si acum o vopsesti

Dacă ați decis să vă scoateți din sprâncene naturale pentru a le picta, sau mai rău, totuși, le tatuați, nu contează dacă nu faceți nimic altceva pe listă, acest punct vă oferă medalia „Britany” a anului.

Folosești mult gel (și dacă are sclipici, mai bine)

Gel, în opinia mea foarte umilă, este cel mai îngrozitor lucru pe care îl poți face părului tău, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, nimeni nu arată bine. Și în felul acesta părul va părea bine toate rigid, fără mișcare și, de asemenea, strălucitor. Deci, dacă pui mai mult gel nu poți și, de asemenea, uneori îți place să dai o notă de felicitări cu sclipici! Ești un britanic.

Simți că razele gălăgioase te fac o blondă naturală

Nu mi-a plăcut niciodată cum arată părul sau luminile pe păr și cu atât mai puțin dacă sunt blonde. Sunt de ideea că dacă ai de gând să-ți vopsești părul, o faci complet, nu ca și cum vopseaua ar fi căzut pe tine. Dar bine, dacă ai părul închis la culoare și ai devenit blond și crezi că asta îți va da biciul că ești blond natural, ești un britanic.

Îți iei selfie-uri ca și cum ai avea o maimuță în mână

Dacă selfie-urile tale preferate sunt cele în care ieși pozând ca și cum ai purta o maimuță de guava în mână, poți fi sigur că ești un 'britanic'.

Numele prietenului tău este Kevin, Bryan, Donovan sau Iker

Ei bine, da, aici nu mai este nimic de spus, cred că lucrul nu poate fi mai clar ... Și dacă are scuter, cu atât mai puțin ...

A face o poză cu o persoană celebră este topul din viața ta

Sunteți unul dintre cei care înnebunesc când văd orice artist, doriți o fotografie și chiar un autograf; chiar dacă nu te ajută deloc. Simți că sunt un alt nivel.

Simți că cu cât unghia este mai lungă, cu atât mai multă clasă este doamna

Nu este nimic în neregulă cu vopsirea și decorarea unghiilor, cu atât mai puțin aduce-le mult timp. Dar, ca orice este în viață, există o limită care, dacă o depășești, te duci la partea chaka a vieții. Și unghiile sunt unul dintre acele lucruri, dacă doriți să le aduceți din Niurka, pline de pietricele, sclipici și alte bunătăți, ei bine, puteți lăsa puncte suplimentare.

Îți iei cea mai bună ținută pentru a merge în piața orașului tău

Dacă te duci la o plimbare pe piața comercială a orașului tău, simți că trebuie să obții cea mai bună ținută, cei mai frumoși pantofi și coafura de salon de înfrumusețare, atunci dragul meu, ești mai mult acolo decât aici.

Faci parte dintr-o combo

Pentru început, dacă știți ce este o combo, lucrurile nu mai arată bine; Dar hei, asta nu înseamnă că ești un 'britanic'. Dar dacă pe lângă asta, aparții unuia, draga mea, nu ai mântuire.

Alcătuiește-ți ochii ca Donita Bimbo

Aceasta este una dintre cele mai notorii caracteristici dintr-un „Britany”, dacă în loc să vă vopsiți ochii într-un mod normal și sofisticat, îi încălcați ca și cum ar fi gogoși Bimbo, pentru că nu mai rămâne nimic de spus.

Purti un machiaj în două tonuri deasupra

Dacă atunci când vă machiați fața există două tonuri deasupra tonului gâtului și corpului și nu vă dați seama sau meritați, atunci felicitări, sunteți un britanic.

Când explici ceva, faci asta:

„Și ce spun eu este că nu este așa și că îmi spune, atunci cum și ce spun?” Adică nu poți vorbi fără să spui: mi-a spus, mi-am spus, ești un britanic.

Crezi că graffiti-ul este o artă?

Dacă simțiți că graffiti-urile tipice; Cele care sunt doar zgârieturi sau nume, este artă și aveți și un iubit care este dedicat acestui lucru și sunteți mândru să-l arătați, este mai bine să luați în considerare mutarea în Ecatepec, cu siguranță că vă simțiți mai în largul vostru.

Video: 10 trucuri pentru unghii (Noiembrie 2019).