Modă

10 balsamuri de buze pe care trebuie să le ai cel puțin o dată în viață

Femeile investesc mult timp și bani în sănătatea și aspectul feței noastre, dar aproape întotdeauna ne lăsăm buzele deoparte, când sunt o mare parte din atractivitatea feței noastre, iar dacă nu sunt sănătoase, rujul va arăta oribil în le.

Pot să pariez că ai avut cel puțin 3 balsamuri de buze diferite, fără să simți schimbări profunde pe buze și asta pentru că le alegi pe cele greșite. Dacă doriți să le oferiți un tratament profund și să vă investiți banii bine, aceste 10 buze trebuie să fie pe lista dvs. „Am nevoie de ea”.

Christian Dior Creme De Rose Balsam de buze plin de netezire

Are o formulă cremoasă adăugată cu vitaminele A și E și unt de shea. Conține ulei de trandafir damasc, care oferă protecție împotriva radicalilor liberi, pe lângă faptul că vă lasă buzele ultra moi și protejate împotriva razelor UV. Cumpără-l AICI.

Balsam de reparație intensivă a buzelor Elizabeth Arden Eight Hour Cream

O formulă care vă va repara buzele fără a le lăsa lipicioase, astfel încât să puteți adormi cu ea sau să purtați părul liber, fără teamă că va ajunge să vă lipiți de gură. Efectele de hidratare durează 12 ore, protejându-le de intemperii. Cumpără-l AICI.

Balsam de buze nutritiv Tatcha Gold Camellia

Este un balsam pentru buze ceva mai scump decât celelalte, dar formula sa îți va lăsa buzele mătăsoase și hrănite așa cum nu le-ai mai simțit niciodată. De asemenea, conține o foaie de aur pur care va oferi o strălucire strălucitoare buzelor. numai AICI.

Balsamul de buze hidratant Maybelline pentru buze

Este un balsam ușor de găsit, precum și foarte ieftin în comparație cu ceilalți de pe listă. Dezavantajul este că va trebui să îl aplici de mai multe ori pe zi pentru a vedea cu adevărat efectele pe care le are asupra buzelor. Găsiți-I AICI. Îl puteți cumpăra la orice mall sau AICI.

Rosebud Salve într-un tub

Aplicația pe care o are este minunată, vă oferă o senzație de acoperire maximă, o puteți lua peste tot și va repara cu adevărat orice daune, mirosul său este minunat. da clic AICI.

Bioderma Atoderm Lip Lip

Un balsam care te va captiva de când îl mirosi, calitatea sa dermatologică este de neegalat și este perfect pentru femeile care doresc să-și refacă buzele fără a adăuga culoare sau o strălucire exagerată. Cumpără-l AICI.

EOS Balsam de buze

Un EOS diferit și plin de farmec, cu un miros și aspect unic, prețul său este accesibil și îl puteți duce peste tot. Iti va hidrata buzele si va adauga o stralucire subtila si feminina. Cumpără-l AICI.

Tratament avansat de buze cu zahăr proaspăt

Nu este cel mai ieftin balsam, dar eficacitatea sa compensează complet și chiar îți va menține buzele în plus, fără a fi nevoit să îl atingi mereu. numai AICI.

Unguent pentru vindecare Aquaphor

Nu arată cel mai bine pentru că pare o cremă de mâini, dar este balsamul care vindecă cel mai bine buzele crapate, iar dacă dormi cu ea, gura va răsărea ca și cum tocmai ai cumpărat-o. Cumpără-l AICI.

Bite Beauty Agave Balsam de buze

Acest balsam este extrem de durabil, buzele tale vor fi mai moi decât atunci când te-ai născut, este cu adevărat o investiție bună. Faceți clic pe AQUI.