Modă

10 faimoși latini care toți răscolesc hormonul

Bărbații cu personalitate sunt slăbiciunea multor femei, dar faptul că sunt și latini, le oferă multe puncte în plus!

Din acest motiv, prietenii noștri AdoptaUnChico au făcut o listă cu acei latino-americani care, fără îndoială, nu ar îndrăzni să le refuze o cafea, întrucât, cu aspectul, carisma, talentul și stilul lor de neegalat, vor distruge hormonul în câteva secunde!

În această listă puteți găsi de la Youtubers care ne-au făcut să râdem cu personalitatea lor ireverentă, cântăreți care s-au îndrăgostit de muzica lor și chiar actori care ne-au făcut să devenim toți cinefili ... Ia notă.

Alejandro Speitzer

Alex este un bărbat care din copilărie a fost iubirea platonică a multora! Ei sunt unul dintre acei tipuri care, deși par „frumoși” pe dinafară, pot ascunde o personalitate mai îndrăzneață care te-ar putea duce la limită. Cu siguranță, mulți l-ar dori ca prietenul nostru.

Manuel Medrano

Această cântăreață columbiană nu numai că are o statură care ne-ar face să ne simțim protejați și în siguranță, dar are și o voce răgușită care enchina pielea și buzele extrem de sărutătoare! Stilul său de rochie este unic, iar simplitatea sa este total de neegalat.

Alex Strecci

S-ar putea spune că el este „băiatul rău” al youtuberului latino-american, prin stilul și ireverența sa. Este obișnuit să-l vedem cu părul neînsuflețit, aspect alternativ și toate tatuajele sale la festivaluri ca invitat VIP, fiind pur și simplu el indiferent ce cred alții. Cineva cu aceste calități va fi întotdeauna extrem de atractiv.

Gael Garcia

Nu știu dacă este acel zâmbet tandru, ochii lui verzi sau talentul incredibil, ceea ce provoacă faptul că, indiferent de vârsta pe care o avem, toți îl iubim. Este un bărbat cu care sunt 100% sigur că ai putea petrece toată noaptea vorbind fără să te obosești.

Sebastian Yatra

Acest cântăreț de 22 de ani trece prin cel mai bun moment datorită talentului său. Pe lângă faptul că are un chip masculin și o atitudine rockstar, el are o capacitate de a-și răspândi zâmbetul perfect. Sebastian are o personalitate fără poze sau filtre, ceea ce te determină să te îndrăgostești de cât de autentic este.

Mario Baptist

Mario a obținut faimă datorită videoclipurilor sale de pe YouTube și, alături de ele, a atins inima noastră prin intermediul vocii sale magnifice. Zâmbetul ei care se combină cu acei ochi flirti este tot ce o fată ar putea cere.

maluma

Apelul său este pur și simplu incontestabil! Are un abdomen super sexy, buze pe care le-ai putea săruta toată ziua și o față absolut perfectă. El este unul dintre acei bărbați care te-ar face nervos, chiar dacă l-ai fi îndepărtat.

Vadhir Derbez

Acest actor și cântăreț mexican îndeplinește toate cerințele oricărei femei. Este obișnuit să-l vezi bine îmbrăcat, cu purtare bună și întotdeauna cu o atitudine foarte flirtantă cu fanii săi. Oricine își câștigă inima se poate considera singur norocos!

Juanpa Zurita

Acest bărbat frumos, cu ochi verzi, a reușit să se plaseze în topul celor mai recunoscuți Youtubers internațional, datorită schițelor și blogurilor sale video în care reflectă acea prospețime și atitudine fără griji și fără complexe pe care ar trebui să le aibă fiecare om. Ai rezista acelui aspect?

Diego Boneta

Dacă există un om care are absolut totul, este Diego Boneta. Un băiat mândru mexican care nu a cucerit doar Latinas, dar și mulți americani datorită succesului pe care l-a avut la Hollywood. Băiatul perfect pentru a-i prezenta părinților mei!

Știu că cunoașterea unuia dintre ei personal este un pic dificil, dar nu este motivul pentru care trebuie să rămâi cu dorința de a întâlni prieteni noi care fac clic cu tine! Descărcați acum aplicația AdoptaUnChico disponibilă pentru IOS și Android, pentru ca din acest moment să începeți să adoptați băieți care caută o fată ca tine.

Video: Andra - Mi-ai Luat Mintile feat. Pacha Man Official Video (Noiembrie 2019).