Modă

Lucruri zero atractive despre o femeie, oricât de frumoasă ar fi

Există lucruri mici care sunt total zero sexy și care îmi înlătură dorința de a întâlni sau de a avea o a doua întâlnire cu o fată ... oricât de frumoasă sunt. Dacă le faci, nu este nimic personal împotriva ta.

Atentie: În primul rând, trebuie să spun că aceste puncte sunt o opinie foarte personală și că, evident, se pot aplica și bărbaților, nu este o problemă de gen.

Mă apuc de trabuc

Bărbații care nu fumează consideră că este total neplăcut să se apropie de o fată și că hainele ei miros neplăcut.

Păr murdar sau slab îngrijit

Există fete care par să nu se fi scăldat în 5 zile și își aduc părul complet plictisit și înțepenit, un tache răsunător pentru ele.

Miroase a parfum obișnuit

Un parfum ar trebui să reflecte personalitatea fiecărei persoane. Fetele care folosesc parfumuri ieftine, obișnuite și piratate arată doar că preferă să nu investească în îngrijirea și imaginea lor. Prefer de o mie de ori ca o fată să nu poarte parfum, să poarte unul care chiar te face să strecoare cât de urât miroase.

Aveți 200 de selfie-uri pe Instagram

Problema este că nu știți dacă este o fată care se iubește cu adevărat pe ea însăși sau o fată nesigură care își caută stima de sine pentru a se baza pe aprecierile pe care le câștigă.

Lasă o „prințesă” să simtă că toată lumea ar trebui să se laude

Acele femei care cred că merită să-i aducă pe toți, dau foarte multă lene.

Fii nepoliticos și fă-ne să ne simțim inconfortabili

Și nu vreau să spun nepoliticos, toți facem asta. Adică sunt nepoliticoase cu atitudini despotice față de alți oameni (prieteni, părinți, oameni smeriți, etc ...)

Că are constant nevoia să fie în concurență când vorbești cu ea

Pffff! Asta de a nu putea avea o conversație în care te întrerupe întotdeauna, te corectează sau simte că ești prost pentru că îți dai punctul de vedere, este total disperată.

Purtați haine mai mici decât dimensiunea dvs. reală

Trebuie să acceptăm dimensiunea care suntem și să o folosim pe cea care ne corespunde. Nici mai mare, nici mai mic.

Aceasta este nepunctuală și nu cere niciodată scuze

Cu toții putem întârzia din când în când, dar întotdeauna să ieșim cu întârziere și totuși nici măcar să nu cerem o scuză mică este oribil!

Tatuaje hipster realizate prin „modă”

Cea de a avea păpădie care eliberează păsări, infinități, fraze sau cuvinte tip: „Întotdeauna”, „Credeți” și alte tatuaje pe care oamenii le-au făcut pentru modă, nu merg cu mine.

pupilentes

Sunt cele mai proaste invenții pe care le-ar fi putut face omul. Este atât de simplu.

Acționați ca adolescenți, indiferent dacă au vârsta legală

Sunt disperată pentru acele femei care vor să atragă atenția, să strige și să acționeze pentru a fi centrul atenției oriunde merg. Nu mai sunt fetițe!