Modă

Lucruri pe care trebuie să le transporti în geantă la prima întâlnire

Prima întâlnire este cea mai înfricoșătoare, toate gândurile care ne vin în minte sunt catastrofale, ne gândim mereu că ceva vom face greșit, că nu va dori să ne mai vadă și o mie de prostii, când chiar la oră totul merge bine în ciuda nervilor.

Există mai multe lucruri pe care nu ar trebui să uiți să le bagi în geantă în acea zi, pentru că pe lângă faptul că te ajută să te relaxezi - bine, vei fi mai pregătit - te pot salva de grabă în timp ce te afli cu zgârierea ta. Așa că verificați-le și nu uitați niciuna.

perie

Întotdeauna port o perie cu mine, deoarece orice rafală îmi face părul să se încurce ororile, așa că nu intenționez să ajung cu mânerul plin de noduri.

fixativ

Și, desigur, dacă vă periați părul cât este uscat, cel mai probabil vei crede că este static și complet ruinat. Dar dacă veți purta în geantă o cremă stilistică sau un fixativ de orice fel, veți fi din nou perfect în câteva secunde.

Batiste de unică folosință

Fie pentru că ai condus eyelinerul, rimelul, pentru că ai venit transpirația, pentru că vrei să-ți cureți pielea înainte de a pune puțin praf sau ai intrat în baie și nu există hârtie. Este întotdeauna mai bine să încărcați un pachet cu acești salvamari.

oglindă

În timp ce există întotdeauna oglinzi în toaletele publice, cea mai mare parte a timpului este ocupată, astfel încât să nu te încurci cu alte fete pentru a câștiga un spațiu, poartă-ți mereu al tău.

praf

Pudră de machiaj sau pulbere translucidă. Primul vă va atinge machiajul, iar al doilea va elimina aspectul gras și vă va reîmprospăta fața. Puteți transporta ambele.

Ligă de păr

De obicei, mergem cu părul liber până la prima noastră întâlnire, este inevitabil, dacă vrei să te simți sexy și drăguț, părul desfăcut te ajută foarte mult. Dar întotdeauna poartă mai mult de o ligă de păr cu tine (pentru că de obicei se pierd prin magie). Deci, dacă este fierbinte sau obosit de a-l purta liber, îl puteți ridica.

deodorant

Nu-l uita degeaba în lume. Nervii vă pot face să transpirați mai mult și este mai bine să-l aveți la îndemână pentru a putea atinge acele axile nervoase. Puteți să-l utilizați și în cazul în care pantofii vă deranjează sau dacă un îmbrăcăminte vă atinge, este foarte util!

Guma de mestecat / periuța de dinți

Există periuțe de dinți și pastă de dinți de buzunar, așa că atunci când termini de mâncat poți să te speli pe gură și să fii gata în cazul în care apar sărutările. Sau, guma de mestecat poate ajuta foarte mult dacă nu aveți nicio șansă să vă spălați pe dinți.

prezervativ

Fetele trebuie să fie gata, să nu lase niciodată responsabilitatea prezervativului băiatului, așa că nu va fi nicio scuză în caz că se întâmplă ceva. Știu că este prima întâlnire, dar totul se poate întâmpla.

Gloss

Un luciu sau balsam de buze vă va permite să aveți buze moi tot timpul, astfel încât să nu vă faceți griji că primul sărut va fi zgâriat.

Flats

Dacă transportați o geantă mare și apartamentele se potrivesc acolo, perfecte! Nu ezitați, pentru că dacă purtați tocuri la mijlocul întâlnirii îl veți resentimenta. Sau imaginați-vă că vă spune că vrea să umble cu voi și sunteți cu toții încurcați și dureri.

Prosop feminin

Uneori regula poate fi imprevizibilă și este mai bine să fii pregătit pentru orice eventualitate. Dacă nu scade, îl puteți folosi ca șablon în cazul în care pantofii vă rănesc sau pentru a îndepărta excesul de transpirație din corp.