Modă

Rochii de mireasă frumoase și ieftine pe care le puteți cumpăra online

Dacă îți planifici deja nunta sau ai ajutat la planificarea uneia, știi că rochia de mireasă este cea mai scumpă din întreaga sărbătoare, sunt toate prețurile, dar în magazinele de mireasă cel mai ieftin, dacă ai noroc, va ieși cel puțin 15.000 pesos și, prin urmare, prețurile pot ajunge până la 100.000.

Deci, dacă căutați ceva bun, frumos și ieftin, poate că Internetul este cea mai bună opțiune. Astăzi am selectat pentru tine 15 rochii care se potrivesc tuturor gusturilor și cu siguranță și bugetului tău.

Dacă nunta dvs. va fi tematică sau căutați pur și simplu o rochie vintage, boho și rustică, această frumusețe este pentru dvs. Verificați AICI.

O rochie simplă, care în același timp este plină de detalii subtile în dantelă, care te vor face să te simți super special în acea zi. da clic AICI.

Un decolteu „V” adânc, care se echilibrează cu mânecile pline de dantelă moale. Privește-l AICI.

O rochie de mireasă în ton ivoriu, cu decolteu în spate. Dacă doriți să o vedeți mai bine faceți clic pe AICI.

Pentru cei care nu doresc o rochie albă, această opțiune gri este perfectă. Cumpără-l AICI.

Această rochie este ideală pentru climatele calde sau dacă îți vei face nunta pe plajă. Veți arăta uimitor fără a vă înrădăcina în acest proces. Cumpără-l AICI.

O rochie pentru cei care nu doresc să se complice cu detalii exagerate. Deci, dacă credeți că este mai puțin, faceți clic AICI.

Partea superioară este realizată și decorată cu dantelă, iar partea inferioară cu tul delicat și elegant. Găsiți-l AICI.

Pentru cei care doresc să salveze epoca cea mai specială zi din viața lor. Verificați AICI.

Această rochie este ideală dacă vei face o nuntă cu un ritual indigen sau ceva mai atașat culturii tale. Verificați AICI.

Dacă ceea ce căutați este o rochie super ieftină pentru nunta dvs. de către civil, nu vă va crede cât costă acest lucru. Cumpără-l AICI.

Rochiile tradiționale și croiala prințesă sunt întotdeauna cele mai scumpe, cu excepția acestei. Cumpără-l AICI.

Dacă ceea ce îți dorești este ceva ieșit din comun, mai sexy, dar nu prea mult, această rochie are combinația perfectă. Găsiți-l AICI.

O rochie care stilizează tot felul de figuri și care te va face să te simți frumoasă și confortabilă, fără a fi nevoie de un corset rău. Cumpără-l AICI.

Aceasta este cireșa tortului, adevărata rochie de prințesă. Nu veți crede prețul, așezați-vă înainte de a face clic pe AQUI.

Video: Rochii ieftine de banchet ocazie. sub 200 lei (Noiembrie 2019).