Modă

Tumulte insuportabile pe care 99% dintre femei le fac iubitului ei

De-a lungul celor 25 de ani, am experimentat în propria mea carne urâciunile de temperament pline de ură pe care majoritatea femeilor le aduc mai devreme sau mai târziu atunci când sunt într-o relație. Nu știu dacă este din cauza nesiguranței lor, din cauza cât de controlabil sunt sau doar doresc să-l scoată pe cineva care îndură totul ...

Și din acest motiv și pentru a renunța la aburi, aici voi lăsa doar câteva pe care 99% le-au făcut sau le vor face în viața lor. Le spun ca să nu se plângă dacă prietenul lor nu îi tolerează.

Deveni rău când nu au mâncat

Nu știu ce se întâmplă la femei, dar cu adevărat! Când nu mănâncă, primul lucru pe care îl încearcă este să-și facă viața iubitelor pătrate. Se plâng, se enervează, nu vorbesc cu el, se comportă indiferent, încearcă să strice ziua etc.

Furios și dorind să se termine când nu îi invităm cu prietenii noștri

De asemenea, bărbații își doresc timp printre prieteni. Nu înțeleg de ce credeți întotdeauna că planificăm lucruri care nici măcar nu sunt cazul. Tot ce ne dorim este să vizionăm un joc de fotbal, să jucăm Playstation și să avem pur și simplu acel mediu relaxat, dezinhibat și fără griji, care nu ar putea fi obținut dacă ești acolo cu noi.

Faceți jignire atunci când cerem ca toată lumea să își plătească

Dacă sunteți o femeie a celor care fac întotdeauna primul pas pentru a-și plăti singură, vă rugăm să vă căsătoriți cu mine!

Nu este faptul că sunt „cot”, dar este cu adevărat impresionant faptul că astăzi majoritatea fetelor nu au niciodată intenția de a minimaliza ceva pentru cont. Un lucru este că uneori vrem să vă invităm, dar nu făcând o dată sau de două ori înseamnă că trebuie să vă obișnuiți și să credeți că va fi întotdeauna așa.

Supărați-vă dacă nu încărcăm o poză de profil unde ieșim amândoi

Cel mai rău este că, deși am petrecut deja 1 an cu aceeași fotografie, ei sunt jigniți dacă o schimbăm dintr-un moment în altul!

Faceți o dramă dacă nu răspundem la un mesaj de la dvs. în 5 secunde

Calmează-te! Nu ascundem nimic.

Exgirinos elimina un prieten de care esti gelos

Este oribil când o femeie își forțează iubitul să elimine un prieten pentru simplul fapt de a fi drăguță sau de a se înțelege foarte bine cu el. Sunteți cei care arată rău cerând ceva atât de absurd. Dacă nu aveți încredere în noi, este mai bine să ne terminați înainte de a face tentative ca acestea.

Intră chiar și cu noi când au avut o zi proastă

Dacă au greșit la un examen, s-au luptat cu un prieten sau sunt pur și simplu în zilele lor, scuze! Dar nu trebuie să suportăm toată mânia asta. Dacă au o problemă, rezolvați-o cu persoana căreia îi datorează și nu ne strică ziua.

- Ce ai?
- Nimic.

De ce nu vorbesc clar și nu spun ce îi deranjează? Este posibil să clarifice lucrurile mai bine.

Vrei să pleci undeva doar pentru că te plictisești deja (deși ne distrăm bine)

Ne fac chiar să credem că nu le place să se petreacă bine cu alți oameni.

Să te enervezi pentru că aduc tocuri și nu mai pot sta picioarele

Nu-i obligăm să poarte acel tip de pantofi, nu-l scoateți pe noi.