Modă

5 Trucuri pentru a vă micsora blugii dacă ați decis deja să coborâți burta

Dacă sunteți unul dintre cei care au decis în sfârșit să pierdeți kilogramele în plus, mâncând sănătos și exercițiu, veți ști cu siguranță că unul dintre primele semne că sunteți pe drumul cel bun sunt blugii liberi și, deși asta vă motivează să continuați cu noua viață sănătoasă. , acum totul este liber și cumpărăturile nu sunt o opțiune pentru că nu știți dacă veți pierde mai multă greutate sau nu.

Îți recomand să experimentezi mai bine acei blugi care sunt deja mari și să încerci să îi micșorezi. La fel:

Spălați-le în mașina de spălat cu apă caldă

Puneți blugii în mașina de spălat, ajustați-l la nivelul apei calde și spălării intense, adăugați detergent lichid și îndulcitor de țesături. Combinația de apă caldă și agitație intensă va face ca fibrele de blugi să se contracte. Balsamul textil vă va ajuta să împiedicați blugii să devină foarte rigizi în timp ce acestea se micșorează.

Folosiți uscătorul de haine

Imediat ce vă scoateți blugii din mașina de spălat, puneți-le în uscător. Foarte repede! Setați uscătorul la cea mai ridicată temperatură și lăsați blugii în 10 minute mai mult decât în ​​mod normal, astfel căldura va determina fibrele să se răsucească și blugii să se micsoreze.

Apa fierbinte cu balsam

Dacă doriți doar să vă micsorați blugii, udați-vă acea parte cu o jumătate de cană de balsam de țesătură și una cu apă foarte fierbinte, atunci așezați-le în uscător cu un ciclu de uscare standard, dar utilizând reglarea căldurii cât mai sus.

Înmuiați-le în apă clocotită

Dacă tu, ca și mine, nu ai încă un uscător util, poți să-ți pui blugii transformați într-o oală cu apă clocotită timp de 10 până la 15 minute (odată ce flacăra fierbe), lăsând apa să fiarbă. De asemenea, ar trebui să verificați oala pentru a vă asigura că țesătura rămâne scufundată. Până la urmă, le lași să se usuce la soare, dar nu obțineți aer rece, dacă vremea nu este în favoarea ta, o poți lăsa sub lumina soarelui care vine prin fereastra ta.

Îndepărtați-le când sunt încă ude

Puneți blugii în mașina de spălat cu ajustarea în apă fierbinte sau în apă clocotită, când le scoateți încercați să le faceți umede, dar nu foarte înmuiate. Apoi, călcați-le până sunt complet uscate.