Modă

Maxi se îmbracă „de pe umăr” pe care ar trebui să o poarte fiecare fată din anii 20

Rochiile maxi off-umar sunt o îmbrăcăminte care scoate în lumină toată feminitatea femeilor datorită croielii sale care expune umerii și modului în care dezvăluie silueta sexy și unică a fiecăruia dintre noi.

Acest stil de rochii maxi este perfect pentru femeile care doresc să experimenteze ținute mai „mature” pentru a putea găsi noi opțiuni care înlocuiesc acele aspecte „adolescente” pe care le-ați folosit până în zilele noastre.

Acest articol de îmbrăcăminte este perfect pentru acele zile în care ai o masă de familie, cu părinții iubitului tău etc.

Evident, există pentru diferite situații și evenimente! De exemplu, cea de mai jos este perfectă pentru a merge la o nuntă într-o grădină, iar cele de mai sus pentru un duș de copii!

Ideea este că luați singuri decizia în ce tip de rochie merită mai mult de investit, indiferent dacă este una mai casual sau mai elegantă. Ambele sunt opțiuni excelente, atât timp cât intenționați să-l utilizați în mod real.

Accesorizează-ți rochiile cu coliere, brățări, pălării minimaliste și obține o combinație bună cu tonul rochiei tale. Acest lucru vă va oferi o atingere mai boho și mai chic.

Care preferi?