Modă

10 trucuri pentru a se îmbrăca în clasă fără a fi nevoie să vândă un rinichi

Îmbrăcarea elegantă pentru a merge la facultate, un eveniment sau o muncă nu este ușoară și mai puțin dacă dulapul tău este redus la mulți blugi, tenis, pulovere, cămăși și bluze. Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu, nevoia de a te îmbraca inteligent te va scoate din pază. Dacă doriți sau doriți să vă schimbați aspectul actual pentru unul cu mai multe clase și nu aveți idee de unde să începeți, vă vom lăsa zece trucuri nu atât de scumpe, și astfel evitați să vă vindeți oricare dintre organele voastre.

Începeți prin a încerca să ieșiți din zona dvs. de confort în ceea ce privește țesăturile hainelor, evitați cu orice preț denim sau poliester. Texturile din ținuta ta, pe lângă faptul că te vor arăta mai strălucitoare, îți vor oferi pielii o suflare de țesături sufocante.

Dacă într-adevăr nu aveți sensul a ceea ce va fi corect sau nu cu dvs., începeți să cumpărați o îmbrăcăminte care este în trend. Multe fete nu-și închipuie că îmbrăcămintea devine o tendință, deoarece acestea sunt lingușitoare universal.

Dacă nu doriți să cheltuiți prea mult pentru accesorii, vă recomandăm să înșelați cu accesorii de imitație, acestea arată la fel, sunt mai ieftine și servesc la fel. Pentru că fiind sincer, nimeni nu observă dacă Ray Ban este cineva original, pentru că în adânc suntem cu toții trucuri.

Pentru a avea o geantă creativă, unică, drăguță și combinabilă, nu este necesar să cheltuiți mii. Brandurile nu sunt totul, căutați genți în magazinele accesibile, există design-uri foarte bune.

Negrul este considerat regele regilor eleganței, așa că nu ezitați să începeți să-l folosiți corect, pentru că dacă exagerați cu negrul va fi contraproductiv.

Aveți grijă și păstrați lucrurile curate. Nu contează dacă accesoriile tale sunt originale, imitabile sau chiar fără o marcă. Dacă aveți o geantă originală, dar este murdară, va părea cu siguranță rău, dar dacă aveți un ceas fără un brand bine îngrijit și strălucitor, acesta va arăta întotdeauna fantastic.

Fetelor le este frică să poarte lucruri strălucitoare, pentru că dacă nu o folosim bine, vom arăta ca o Bretania și nu vom căuta asta. Cu toate acestea, lucrurile luminoase și bine alese ne pot face să arătăm ca Hiltons.

Nu contează dacă cumpărați cele mai ostentative haine sau încălțăminte din mall, dacă nu aveți grijă de obiceiurile dvs. de sănătate, cum ar fi să mâncați bine și să faceți exerciții fizice, acestea nu vor arăta bine; Pe de altă parte, dacă ai grijă de corpul tău și găsești o bluză frumoasă într-un magazin X, magia eleganței se va face singură.

Pantofii buni pot transforma aproape orice ținută în ceva plin de farmec. Ai nevoie doar de o pereche de pantofi care se potrivesc cu majoritatea garderobei tale, care nu sunt obosiți pentru tine și care arată foarte scump la Paris.

Aveți grijă de detalii. Este inutil să aduci cea mai scumpă ținută de la birou, universitate sau eveniment, dacă nu ai grijă ca părul și pielea să fie sănătoase, că machiajul tău merge ad hoc la ținuta ta, că accesoriile tale se combină, că nu miroase rău, printre altele detalii pe care unele le neglijează și sunt esențiale!