Modă

10 cadouri pentru mama ta care vor fi complet gratuite

Ziua Mamei este chiar după colț și, dacă bugetul tău nu ți-a permis să cumperi nimic de la mama ta, asta te poate scoate din necazul în care te afli. Dacă mama ta este una dintre cele care păstrează chiar și scrisorile pe care le-ai scris la grădiniță, evident că apreciază mai mult detaliile bune și le va plăcea pur și simplu.

Vorbeste doar

Cu siguranță, mai mult de o dată când ați primit certarea mamei, veți ști că mai mult decât a fi un batjocoritor, sunt sfaturi. Puteți profita de ziua ei pentru a primi sfaturi bune (sunt înțelepți) cu privire la o problemă și să discutați cu ea toată ziua.

O postare pe Facebook

Orice publicație foarte lungă, emoționantă și reală pe care o publicați pe perete mamei dvs. îi va fi foarte plăcută, deoarece pe lângă faptul că puteți arăta cu celelalte contacte, în special mătușile voastre, puteți exprima cât de mult o apreciați într-un mod public.

Urmăriți filmele preferate

Întrebați-vă mama despre filmele ei preferate, obțineți-le, cumpărați gustări și bucurați-vă de o noapte de neuitat. În plus, ambele pot vedea filmele pe care le-a pus în copilărie ca The Lion King, The Little Sirena, White Snow, și așa mai departe.

Gătiți ceva

Dacă planul tău era să o duci la cină, astfel încât ziua ei specială să nu gătească sau să spele vasele, dar nu ai bani, poți să te acomodezi să gătești ceea ce preferă cu lucrurile pe care le păstrezi în dulap, chiar dacă ai nevoie de ceva din supermarket, nu vei cheltui mult .

Faceți o activitate care vă place

Profită de ziua ta liberă pentru a face o activitate care îi place, cum ar fi mersul cu bicicleta, gătitul, tricotarea sau vizionarea romanelor, gluma este să împărtășești momente de care își amintește pentru totdeauna, nu este de folos să îți aducă un cadou minunat dacă o săptămână El o va uita.

Vezi fotografii sau filme de familie

Puteți scoate micul dvs. album foto sau un film vechi, astfel încât să le puteți urmări împreună, puteți, de asemenea, să întrebați povești despre ele, pentru că mamele își amintesc totul. Desigur, nu vă asigurăm că nu veți plânge, deoarece dorul este un sentiment foarte puternic.

Un playlist

Mamele noastre nu sunt încă experți în rețele sau aplicații mobile, așa că dacă o ajutați să facă o listă fie pe Spotify, fie pe YouTube, va fi întotdeauna recunoscătoare. Vă veți bucura chiar și bine, pentru că ascultarea pieselor care vă plac vă va distra.

Noaptea fetelor

Dacă ați făcut vreodată somnuri cu prietenii care necesită măști, reparația unghiilor, pedichiura, deserturi și Netflix, faceți-o cu mama! Mamei adoră să consimte, mai ales dacă fiica lor o răsfăță.

Învață-i ceva ce iubești

Uneori, mamele nu înțeleg unele dintre pasiunile noastre, cum ar fi să scriem, să cântăm la chitară, să jucăm fotbal sau seria ta preferată, această zi specială între mamă și fiică vă poate insufla pasiunea în ea, învățând-o să o facă, explicând de ce vă place sau oferindu-i ceva că cu mâinile tale te dedici.

Lasă-l să doarmă ca o regină

De când ești bebeluș, până când ești un adolescent rebel care a întârziat, mama ta a trecut prin atâtea insomnii încât visul pentru ea sfârșește prin a fi un privilegiu. Dă-i o noapte liniștită în viața lui, lasă-l să doarmă devreme și promite să se trezească devreme pentru a face ceea ce are de făcut devreme.

Video: Surpriză muzicală pentru mire. Mireasa canta foarte frumos 2017. Nunta Moldovenească. (Noiembrie 2019).