Modă

8 trucuri pentru a face valuri super subtile părului tău

De obicei, nu îmi ondulez părul de teamă să nu par ca o chinceañera. Dar mi-am dat seama că nu trebuie să le elimin din viața mea pentru totdeauna, ci doar să le păstrez subtil pentru a-mi arăta aspectul pe care mi-l doresc atât de mult.

Nu contează dacă ai părul scurt sau lung, aceste trucuri funcționează la fel. Încercați-le pe toate, astfel încât în ​​fiecare zi să primiți sonde diferite.

Valuri cu Bun

Acest truc este ideal pentru coafura de trezire. Deveniți o grămadă noaptea și dormiți cu el. Când te trezești și îl dezlegi, vei obține valuri naturale, subtile și fermecătoare. Pune-ți puțin fixativ și pleacă.

Fixer și căldură

Puneți puțin mousse pe toți părul, distribuiți-l bine peste tot și îndepărtați-l imediat cu un pieptene. Plasați o șuviță între degete (așa cum se arată în imagine) și aplicați căldură directă cu uscătorul. Veți iubi rezultatul.

fier

Fierul este perfect pentru a realiza diferite tipuri de valuri. Și acesta este cel mai ușor și rapid mod de a-i obține pe cei cu multă formă, dar fără a arăta ca o quinceañera.

Îl revolte

Dacă ai un Bob tăiat, cu siguranță că vrei cu toate valurile tale descurajate. Ei bine, acesta este modul în care îl veți obține. Amintiți-vă la sfârșit pentru a pune mousse sau fixativul dvs. obișnuit și deranjați-l, astfel încât valurile să nu se compacteze.

prosoape

Părul umed este ideal pentru a crea valuri, trebuie doar să țineți cont de faptul că va dura mult timp, deci luați măsuri de precauție. Puteți utiliza prosoape din microfibră sau câteva cămăși vechi. Amintiți-vă întotdeauna să adăugați fixativ sau nu veți putea să le păstrați mult timp.

Mâinile și fixatorul tău

Puteți face acest lucru cu părul uscat sau umed, nu se scurge, doar umed. Ideea este să plasați fixativul în mâinile dvs. și să mergeți să vă zdrobiți părul în sus, pentru a crea valuri inegale și subtile. Lasă să se usuce natural sau folosește uscătorul la cel mai scăzut nivel și frunze mici.

Rotiți și uscați

Acest truc funcționează și cu părul uscat și umed. Puteți împărți părul în mai multe șuvițe pentru un volum mai mare. Nu uitați să aplicați căldura timp de 2 minute pe fiecare fir și repetați dacă este necesar.

Tufele se rostogoleau în fierul ondulat

Separați-vă părul în șuvițe și rotiți fiecare șuviță înainte de a-l așeza în fierul ondulat, astfel încât să obțineți o formă mult mai frumoasă. Rotiți-l puțin la sfârșit, amintiți-vă să puneți un fixativ pe mâini înainte de a face acest lucru.

Video: Top 9 Lucruri Pe Care Majoritatea Oamenilor Nu Le Pot Face (Noiembrie 2019).