Modă

Îmbrăcăminte care va fi foarte atractivă atunci când împliniți 30 de ani

Sunt la un an după ce m-am mutat la etajul al treilea și într-o zi am reflectat în timp ce m-am scăldat, am ajuns la concluzia că m-am schimbat și am crescut mult, nu sunt la fel ca la 18 ani (mulțumesc lui Dumnezeu) și în loc să stresez sau să reneg La vârsta mea, m-am simțit extrem de fericit și mândru.

Mi-am dat seama că sunt mult mai în siguranță decât înainte, mai inteligent, mai sexy, că apreciez lucruri care nu înainte, și că gusturile mele când vine vorba de îmbrăcăminte au evoluat și că există haine pe care nu le-am mai purtat și nebunește până acum. Astăzi te iubesc nebunește, de exemplu:

Tenis extra confortabil

Am observat că atunci când merg să cumpăr tenis nu mai cumpăr cele mai frumoase, ci cele care îmi oferă cel mai mult confort atunci când merg pe jos. Iar după ce ai purtat tocuri la serviciu este o încântare să încerci pantofi care arată ca niște bucăți de cer.

pantaloni

Îmi plac pantalonii acestui stil și nu pentru că este fodonga sau lene să mă repare. Sunt sexy, confortabile, ușor de combinat, te fac să te simți frumos și în siguranță.

combinezoane

Poate că se datorează faptului că au devenit din nou la modă, iar atunci când eram copil, ceea ce am folosit și iubit. Așa că poate este nostalgia asta pentru amintiri bune.

cardigane

Sunt cele mai bune invenții din univers, este mult mai bine, mai practic și mai drăguț decât o haină. De asemenea, pot fi folosite într-un mod extra-casual, până la un plus elegant.

Bralettes

Maturitatea și securitatea sunt mentale, cred că pot exista adolescente mature și sigure, în anii 50, care sunt imaturi și nesiguri. Și braletele m-au făcut să-mi dau seama că încrederea mea este cu siguranță ridicată, că merită ceea ce cred oamenii despre mine, că am ajuns într-un punct în care bucuria sexualității mele nu îmi mai provoacă durere.

Dezvăluirea decolteelor

Siguranța și maturitatea vă permit să purtați haine care v-ar fi provocat mult conflict înainte. Îți dai seama că corpul tău este al tău, că hainele nu trebuie să fie însoțite de adjective, este pentru tine.

Rochii negre și „A” croite

Hainele negre iau un sens nou, nu că suntem obsedați de el, ci îl prețuim și scoatem mai mult din el. Și să nu mai vorbim de croiala „A” a rochiilor, care conferă figurii tale o formă de model.

hanorace

Sa dormi, pentru un maraton de film, sa mergi la filme, sa te vad si sa te simti sexy. La această vârstă știți deja să stoarceți întregul potențial al acestor haine pline de prejudecăți.

Rochii Maxi

Multe fete le place rochiile maxi pentru că simt că îmbătrânesc. Ei bine, când ajungeți la treizeci de ani, aveți toată memoria cache atunci când intrați într-unul, părăsiți pătratul.

Ciorapi sexy

Îmi amintesc că atunci când eram adolescent, ciorapii erau cel mai oribil lucru pe care l-ai putea purta, erau sinonime cu bunica. Dar cu aproape treizeci înveți că sunt jumătate la jumătate. Și că acestea vă pot face cea mai naibii fată sexy din oraș.