Modă

Greșeli pe care nu trebuie să-l lași pe prietenul tău să facă în ziua nunții

Planificarea unei nunți costă mult timp, bani și efort, nu este un lucru simplu și majoritatea cuplurilor își iau un an sau mai mult pentru a organiza ceea ce va fi una dintre cele mai importante zile din viața lor. De obicei miresele sunt cele mai implicate în această problemă, iar un lucru care nu poate fi ratat este iubitul. Și este că în dorința lui de a ajuta el poate face mai multe greșeli pe care ar trebui să le evitați cu orice preț.

curea

Deși este un accesoriu obișnuit și normal în ținuta unui bărbat, nu este clar că este purtat în costumul pe care mirele îl va purta în ziua nunții sale. Deci ar fi mai bine dacă pantalonii să se potrivească perfect, astfel încât să nu suferiți.

Arcul perfect sau cravata

Dacă iubitul tău va purta o chiflă, nu-l lăsa să o facă, este mai bine să cumperi unul deja făcut pentru a-l face să pară perfect. Și dacă ai de gând să porți o cravată, este mai bine să o pui pentru a vedea multe tutoriale pe YouTube.

Cămașă albă întotdeauna

Există mulți iubiți care doresc să iasă din convențional și optează pentru costume albe sau de altă culoare, cu excepția negrului clasic. Această idee este grozavă, încearcă doar că indiferent de culoarea ta costumul tău, cămașa este întotdeauna albă.

Spuneți nu șosetelor colorate

Șosetele colorate sunt bune pentru a merge la birou, dar în ziua nunții, ar trebui să purtați cele care au aceeași culoare ca pantalonii.

La comandă

Alegerea costumului potrivit este la fel de complicată ca alegerea rochiei de mireasă și trebuie să se potrivească perfect. Așadar, dacă nu cumpărați un costum personalizat, căutați-le pentru a face ajustările necesare până când se potrivește perfect.

Nu lăsa rămas bun cu o zi înainte

Fă-ți petrecerile de burlaci cu cel puțin o săptămână înainte de nuntă, pentru a nu ajunge crud sau cu întârziere la ceremonie. Nu-ți asuma riscul!

La frizerie!

Consimțiți și dați o trecere celei mai apropiate frizerii, astfel încât să-l bărbierească divin sau să vă repare barba, iar părul să nu se răzvrătească în simpla zi a nunții.

Fără bijuterii

Acest lucru este valabil pentru amândoi, nu purta bijuterii la ceremonie și cu atât mai puține inele, în acea zi este ca inelele tale să fie centrul atenției.

Pentru fier!

Cu câteva zile înainte de ceremonie, reamintește-i că trebuie să-și ducă toată ținuta la curățătorul, astfel încât să o lase mai netedă decât peretele și ca acei pantofi să se curățească.

Spune-i ce se va întâmpla

Nu-l lăsați la o parte de toată planificarea nunții, este și a ta. Implicați-l, astfel încât să știe ce se va întâmpla și să ia decizii.