Modă

10 lucruri pe care le ai în casa ta și care servesc la îmbunătățirea machiajului tău

Cu toții ne-am luptat cu machiajul, acest fulger mă ​​lovește dacă Yuya a avut machiajul perfect pe prima. Pentru a stăpâni această artă nu trebuie să te naști cu darul, trebuie să exersezi pe fața ta și să-ți irosi machiajul sau trișatul! Cum? Ei bine, ai nevoie de lucruri simple pe care pariez că le ai în casă.

Banda adezivă de contur

Cu toții am folosit dermatograful de la adolescenți și ne ocupăm de unele practici, dar conturul este nou pentru mulți dintre noi. Prima dată când l-am folosit, părea să am o barba proaspăt rasă, până am găsit trucul bandei de conducte care m-a ajutat foarte mult.

Banda adezivă pentru eyeliner

Dacă pulsul dvs. maraquero nu vă permite să delimitați bine, banda de mascare vă poate ajuta. Trebuie doar să așteptați să se usuce complet, dacă nu pare că eyelinerul este plat sau veți ajunge să îl rupeți complet.

Perii de artă

Periile fine pot face o treabă mai bună decât orice perie de machiaj costisitoare, deoarece sunt făcute literalmente pentru perfecțiune. Chiar și artiștii de machiaj profesioniști preferă acest tip de perii în loc de perii.

Lingura sprâncenelor

Dacă sprâncenele tale nu sunt foarte aglomerate, nu-l învinovăți pe Dumnezeu, pentru că în parte este o binecuvântare, să le iei sau să ai grijă de ele este mult mai mult o problemă decât să le delimitezi și să le modelezi. Delimitarea sprâncenelor este mai rău decât ochii, pentru că dacă faci o greșeală este foarte dificil să o corectezi, așa că folosește o lingură.

Stâlpul

Cu toții avem un stilou, fie pentru că sunteți muzică, fie pentru că un muzician zdrobit nu lipsește niciodată. Dar pariez că nu știați că îl puteți folosi pentru a delimita, pentru că este mic, flexibil, puțin greu, puteți face pleoape drepte și chiar curbate.

Perie de buze

Dacă buzele tale rebele se rup ca Taylor Swift cu toți prietenii ei, poți profita de o periuță de dinți veche și de peri moi pentru a le exfolia înainte de orice ruj, astfel încât rujul să nu cadă după 5 minute de la punerea lui.

Ață dentară pentru a delimita

Dacă coada pisicii dermatograf este strâmbă sau diferită în ambii ochi, iată un truc pentru a evita această situație. Trebuie doar să udați ața dentară puțin cu dermatograf și înainte să se usuce, apăsați pe vârful ochilor pentru a crea un triunghi.

Furcă contur

Furca este foarte ușor de utilizat, deoarece în interiorul acesteia există mai multe linii aproape imposibil de depășit. Poate fi folosit pentru mai multe lucruri, pentru a contura nasul, pentru a delimita sprânceana sau pentru a aplica iluminatorul.

Lingură pentru a evita rimelul

Știm cu toții că la finalul tuturor se aplică rimel pentru machiajul ochilor, atunci suntem de acord că este Super enervant! că pata rimel pe dermatograf sau umbre care te costă mult timp, astfel încât să poți profita de o lingură pentru a-ți proteja pleoapele.