Modă

Îmbrăcăminte pe care ar trebui să începi să întâlnești cu selfie-urile tale

Nu știi cum să faci asta pentru ca selfie-urile tale să nu arate la fel? Ați încercat să schimbați pozele, coafura și chiar machiajul, dar fără niciun rezultat? S-ar putea să fie momentul să vă concentrați pe ceea ce purtați și cum îl purtați.

Hainele vor fi întotdeauna centrul atenției într-o fotografie, celelalte detalii desigur, dar dacă nu porți ținuta potrivită, nimic nu va funcționa așa cum îți dorești. Așa că scrieți-vă hainele pe care trebuie să le integrați în ședințele dvs., acestea vă vor oferi mai mult decât vă imaginați.

Bluzele cu decolteu pe umeri sunt într-un super trend, iar cel mai bun lucru este că te ajută să te joci cu senzualitatea ta. Îl poți descărca puțin mai mult decât de obicei, fără să arăți nimic și să te vezi fenomenal.

Ciorapii de rețea sunt deja o îmbrăcăminte indispensabilă și ca accesoriu îmbunătățesc orice aspect. Verifică cât de sexy arată sub pantaloni simpli.

Pantaloni scurți rupți, pe lângă faptul că sunt foarte ușor de combinat, devin centrul atenției, oferindu-ți un selfie de vis.

Știu că mulți nu-și poartă pălăriile, dar dacă cel puțin le-ați folosit în selfie-uri, ați schimba complet stilul fotografiilor dvs. Îi datorați rețelele de socializare!

Rupeți o parte din blugi doar în genunchi, astfel încât fotografia să iasă așa.

O cămașă din denim pe care o poți purta ca rochie și care îți permite să te distrezi o perioadă în fața oglinzii.

Evident, braleta nu poate lipsi din selfie-uri.

O rochie liberă care îți oferă o fotografie simplă, naturală și frumoasă.

Dacă încă nu ai îndrăznit să porți un costum, atunci primul pe care îl cumperi este nude.

Și, evident, un selfie deja clasic, cu jambierele tale cele mai măgulitoare.