Modă

5 sfaturi pentru a realiza stomacul plat dacă urăști exercițiile fizice

Vara este deja în nasul nostru și, cu siguranță, ca toți, în urmă cu câteva luni, ea și-a promis că „Coborâți burta”, cu toate acestea nu ați făcut nimic și burta vă rămâne aceeași, ceea ce cu siguranță vă face destul de incomod.

Dacă nu ați făcut nimic în aceste luni pentru a scădea acea burtă, cu siguranță sportul sau activitatea fizică nu este forte, așa că astăzi vă voi lăsa cinci sfaturi simple pentru a obține stomacul plat, adăugând sau eliminând câteva alimente din Dieta ta zilnică

Ia miso

Mulți nu localizează, dar supa miso este folosită de japonezi pentru a-și regla flora intestinală. Dar dacă nu sunteți un fan al gătitului, puteți adăuga o lingură de miso la o cană de apă fierbinte, astfel încât, în câteva zile, sistemul dvs. este reglat și burta se dezumflă.

Încercați să evitați sarea

Știm că viața nu este viață cu mâncare blandă, cu toate acestea, ascunderea agitatorului dvs. de sare vă va ajuta foarte mult, deoarece consumul de multă sare vă poate provoca corpul să rețină lichidele și, prin urmare, să vă inflamați corpul. Și încercați să schimbați sarea comună pentru un sodiu mai sănătos sau scăzut.

Mănâncă ciocolată neagră

Așa este! Ciocolata neagră are o cantitate mare de probiotice, care sunt o bacterie care îmbunătățește sănătatea intestinelor și corpului nostru, în cuvinte mai clare, facilitează digestia și, în consecință, promovează inflamația burticii tale. Mâncați doar cu moderație. Dar nu consumați ciocolata magazinului, ci una care are un procent ridicat de cacao și fără zahăr.

Uită de sodă pentru totdeauna

Ar trebui să eliminați complet sodul din viața voastră sau cel puțin atunci când încercați să aveți stomacul plat. Nu contează dacă soda este dietetică, toate sodele sunt o pompă calorică, astfel încât burta ta nu va fi niciodată plată, orice ai face.

Bea apă clorofilă

Cu siguranță „clorofila” sună familiară celor mai mulți, se găsește în multe legume. Apa de clorofilă, printre numeroasele sale beneficii, stimulează pierderea în greutate bazată pe o digestie bună, ajutându-vă să atingeți stomacul plat și un corp mai subțire.

Video: Cum sa faci VIDEOCLIPURI MAI BUNE pe YouTube (Noiembrie 2019).