Modă

Ținute pentru a arăta bine Mamacita în 10 mai

Ziua Mamei este chiar după colț și ești sigur că ai deja planuri de a-ți sărbători mama, mătușile, bunicile sau chiar tu. Ei bine, dacă ești deja mamă sau nu, este ziua perfectă pentru a arăta super mamacita Cum? Te inspiră în aceste ținute frumoase care te vor face să te simți ca o regină în zilele tale sau în timp ce sărbătorești femeile vieții tale.

Pentru a părea sexy, frumoase, atractive și alte adjective frumoase, nu este necesar să vă îmbrăcați la fel de strâns și scurt ca dulapul. Doar câteva detalii, cum ar fi un umăr gol, părul lateral, ochelari de soare și tocuri pentru a-l realiza.

Dacă doriți ca toți cei din restaurant să se întoarcă la intrare, atunci tuneți talia cu o cămașă atât de lungă. Trucul este în articulație.

Dacă sunteți un fan de a vă arăta abdomenul, purtați acei blugi strâmți care vă ating talia și o cămașă pe care o veți noduri la sfârșit, care vă va face să vă simțiți mai confortabil.

Jeansul se schimbă complet atunci când adăugăm tocuri drăguțe și estetice. Adăugați un cardigan pentru a da eleganță aspectului.

Există topuri care nu sunt nici scurte, nici lungi, ceva ca în imagine, care vă permit să vă simțiți mai liber și mai sexy.

Dacă aveți de gând să purtați o rochie scurtă, purtați o geacă lungă care vă schimbă complet look-ul atunci când îl purtați.

Coveralls te poate face să arăți super senzual, trebuie doar să știi cum. Purtați o bluză fără mâneci, sau un top, pe lângă tocurile tale cele mai îndrăznețe.

Nu-mi spune că nu ți-a plăcut acest aspect, este ideal pentru sărbătoare.

Chokerul este accesoriul obligatoriu în acest sezon.

O rochie scurtă, baggy, care îți luminează silueta.