Modă

Ținute pe care trebuie să le folosești dacă cu o jumătate de pui intenționează să te pieptănești

Trebuie să mărturisesc că de mai multe ori am încercat să-mi pieptăn părul cu o jumătate de chiftă, dar până la urmă îl regret, îl desfac și optez pentru o coafură mai clasică. Pentru că simt că nu știu bine, că nu se potrivește cu ceea ce port sau doar pentru că nu cred că va merge cu mine.

Dacă ai trecut prin asta, astăzi îți voi lăsa 10 ținute cu care acest tip de coafură ia cu siguranță lux. Și, de asemenea, un tutorial pentru ca jumătatea ta să arate perfectă și nu toate mici și fără glumă.

Această coafură este atemporală, ceea ce înseamnă că o puteți folosi dacă este rece, caldă sau ambele în aceeași zi. Cu haine calde vei arăta incredibil de fragedă și elegantă, și cu haine sexy și distractive.

Rochiile formale beneficiază foarte mult de acest tip de chifle, deoarece deși rochia ta este super sobră și serioasă, îți va oferi o atingere distractivă și autentică, care nu îți va pierde personalitatea.

Dacă te-ai trezit cu o imagine de flojerită acută și ținuta ta o reflectă, însoțește-o cu o jumătate de bucățel descurajată. Îți va îmbunătăți aspectul, împiedicându-ți să arăți dezvăluit în sensul rău al cuvântului.

Această coafură este ideală atunci când doriți un pumn de senzualitate. Îngrozeste restul părului și bucură-te de noul tău aspect.

Salopeta și jumătatea de coc sunt exact la fel de greșite. Deci, dacă obțineți o privire spectaculoasă împreună.

Dacă ținuta ta de astăzi nu ar putea fi mai casual, atunci ești gata să porți o jumătate de chiflă în acea brânză.

O ținută complet neagră are nevoie de un aliat care să se adauge misticismului, iar jumătatea chiflelor este potrivirea ideală.

Nu contează dacă aveți părul lung, scurt sau foarte scurt, întotdeauna va fi părul necesar pentru o jumătate de chifla. Și da, este ideal pentru bluzele cu decolteu la umeri.

Vacanțele tale au nevoie și merită. Te vei simți super confortabil în piscină sau în mare. Vei rămâne suficient de pieptănat.

Această coafură este ideală pentru când te trezești dorind să arăți frumos, dar nu vrei să-ți petreci timp pe coafura ta.

Și astfel veți obține cea mai bună versiune a acesteia.

Video: 5 tricouri si camasi pe care trebuie sa le porti vara aceasta (Noiembrie 2019).