Modă

8 împletituri pentru bandă pentru a vă permite să creșteți franja la ușor

Obținerea unei franjuri la început poate părea o idee bună, îți reîmprospătează aspectul, îți oferă un aer mai tineresc și se adaptează feței tale, dar nu totul este trandafir, pentru că odată tăiat este foarte dificil să îl elimini. Să-ți lași franja să crească din nou este o mare problemă, deoarece nu se potrivește, își pierde forma, pari ciudat și este nevoie de ani de zile pentru a ajunge la restul părului.

Cu atâta luptă, o fată sfârșește disperată și alege să o taie din nou, dacă simți că nu există altă cale de ieșire, îți vom lăsa opt împletituri sub forma unei împletituri, care îți vor ține franjuri în timp ce atinge un punct decent. Nu uitați să aveți un fixativ la îndemână, deoarece veți avea nevoie de el.

Împletitura tiara nu are prea multă știință, trebuie doar să faci o împletitură în spatele urechii și să-i treci vârful pe cealaltă ureche, ca o tiara.

Dacă simțiți că franja rebelă va fi eliberată cu o protecție atât de mică, puteți face împletituri de tiara pe ambele părți.

Împletitura de box este renumită pentru că este cea mai dură dintre toate, o poți folosi ca o plasă pentru a-ți prinde franjuri o dată pentru totdeauna.

Dacă faceți întotdeauna linia la mijloc, puteți încerca două împletituri părăsind jocul dvs., va părea super drăguț.

Dacă ați început deja să vă îmbrăcați bandă de cap și nu sunteți atât de disperat, puteți chiar să vă faceți o împletitură completă, ca aceasta cu un vârf.

Nu știu dacă aceste împletituri din spate contează ca „împletitura pentru bandă”, dar ceea ce spun eu este că are practic aceeași funcție.

Dacă sunteți foarte disperat, cel mai simplu este să faceți două împletituri înainte, să vă alăturați franjuri cu părul lung și să le legați înapoi, ca o jumătate de coadă.

Amintiți-vă că indiferent de tipul de bandă pe care îl faceți, puteți combina stiluri precum franceza sau olandeză, strânse sau libere.