Modă

Lucruri groaznice care vi se vor întâmpla dacă minți un Berbec

Crezi că poți minți un Berbec și să ieși victorios din asta? Nu cred asta ...

Iată lucrurile care se vor întâmpla dacă îndrăzniți să fiți false cu ele:

De la început își va da seama că ai mințit și vei juca cu tine

El te va lăsa să te afunde treptat mai adânc în minciunile tale, până nu mai poți ieși din ele. După ce nu ai unde să mergi, pur și simplu te va lăsa să-ți pară rău pentru tine.

El nu vă va oferi a doua șanse (oricât l-ați implora)

Berbecul este foarte mândru și, probabil, cei care apreciază cel mai mult onestitatea. Minciuna într-un Berbec este săpată propriul mormânt cu el (ea). Nu va conta dacă au 2, 5 sau 10 ani de cunoaștere, se va îndepărta pur și simplu de viața voastră pentru totdeauna.

Nu va cere explicații

Berbecilor nu le place să se implice în explicații, ei cred întotdeauna că cred că există doar două moduri de a face lucrurile: „Bun și Rău”, deci nu au timp să asculte scuze sau cuvinte pe care trebuie să le oferiți. Motivul pentru asta este că ei gândesc întotdeauna lucrurile foarte bine înainte de a le face și este cel mai puțin faptul că întreabă și oamenii din jurul lor.

Te va uita repede

Berbecul are o abilitate impresionantă de a transforma frunza și de a pune capăt oamenilor care au rănit-o. Dacă îl minți, asigură-te că nu vei avea niciodată relația pe care au avut-o cândva, dimpotrivă, el îți va cere să rămâi departe de el (ea).

El nu te va căuta pentru a rezolva problemele

Dacă ați fost cel care a eșuat, nu vă gândiți nici că, mai târziu, va fi acordat timp pentru a vă căuta (așa cum se așteaptă mulți oameni). Odată ce ai încredere încrederea, ei te șterg din lista lor și dacă ești tu cel care îndrăznește să le caute, literalmente nu vor avea nici măcar timpul să-ți răspundă la apeluri, mesaje sau te vor asista dacă te vei căuta acasă.

Iartă ... dar nu uită

Și dacă în viitor veți avea o problemă sau credeți că acestea vă vor ajuta.

Vă vor scădea literalmente respectul de sine

Berbecul are defectul de a fi foarte „bine” rănind cuvintele, nu ispitesc inima și te vor face să te simți gunoi dacă ar descoperi că le-ai mințit în ceva. Este crud, dar este adevărul.