Modă

Cărți care te vor speria mai mult decât noroi în nas

Dacă ați crezut că nu este nimic mai înfricoșător decât fără a avertiza, primiți un noroi cutremurător și dureros în nas, tocmai atunci când trebuie să vă expuneți în fața întregii clase sau când veți avea prima întâlnire. Aceste cărți vor face ca noroiul să arate ca orice pistru.

Apartament 16

Este o poveste înăbușitoare a unui american care urmează să revendice moștenirea unei mătușe îndepărtate pe care nu o văzuse de zeci de ani. O poveste care îți va provoca sentimente oribile.

Dacă filmul te-a lăsat cu traume din copilărie, așteptați până când citiți cartea, este de o mie de ori mai înspăimântătoare. Personal este singura carte care mi-a provocat coșmaruri.

Miturile lui Cthulhu

H.P. Lovecraft are multe povești care sunt legate de ființe primordiale și înspăimântătoare care au populat Pământul înaintea noastră. Așadar, povestea pe care o alegeți va face părul să se oprească.

O altă răsucire

Spune povestea unei tinere care vine într-o casă pentru a avea grijă de niște copii, care tocmai au trăit prin moartea fostei lor guvernatoare. Ea va încerca să îi ajute în timp ce este urmărită de fantoma predecesorului său.

Pasajul

Dacă te-ai săturat de poveștile romantice despre vampiri și vrei ca aceste ființe să-ți provoace adevărata teroare, această poveste este ceea ce ai nevoie.

Tăcerea orașului alb

Un oraș îngrozit de întoarcerea crimelor rituale. Un expert în profiluri criminale care ascunde o tragedie. Un thriller hipnotic ale cărui chei se sprijină pe resturi arheologice misterioase.

Cupola

Dacă ați văzut seria lansată de Netflix pe baza acestei cărți, uitați-o! Cartea este total diferită și înfricoșătoare! Finalul îți va lăsa pielea senzația pe care nu ai experimentat-o ​​niciodată.

Casa frunzelor

Spune povestea unei căsătorii care se mută într-o casă din țară. În curând, această familie americană de clasă superioară face o descoperire înfiorătoare: casa în care locuiesc este mai mare în interior decât în ​​afară. Această descoperire va dezlănțui o serie de comploturi în care aceeași unitate și armonie familială vor fi supuse acelei arhitecturi de coșmar.

Păpușa

Este o compilație de povești care te vor duce într-o adevărată lume de senzații terifiante și inexplicabile.

Lasă-mă să intru

Lui Oskar îi place să colecționeze clipuri de presă despre crimele violente. Nu are prieteni și colegii de clasă îl batjocorește și îl maltratează. Într-o noapte îl întâlnește pe Eli, noul său vecin, o fată misterioasă care nu este niciodată rece, emană un miros ciudat și este de obicei însoțit de un bărbat cu aspect sinistru. În același timp, o serie de crime și evenimente ciudate face ca poliția locală să suspecteze prezența unui criminal în serie.