Modă

Motivele pentru care nu ai un iubit

După cum știți, căsuța de e-mail a fanpage-ului nostru este întotdeauna deschisă, indiferent dacă doriți sfaturi despre modă sau sfaturi despre dragoste sau de orice fel. Am decis să fac acest articol pentru că am primit multe mesaje de la fete care întrebau „de ce nu am un iubit? De ce tipul care îmi place nu mă scoate? Ce fac pentru a mă face remarcat? ”Și un lucru care are legătură cu același subiect.

Iată motivele pentru care nu ai un iubit:

Prin forță intenționați ca el să facă primul pas

Aceasta înseamnă că aveți idei prea clasice și conservatoare, și că, prin forță, doriți ca el să fie primul pas și pierdeți o ocazie bună. Lăsați-vă de idei macho și aruncați-vă, cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că nu vă aplică, nu veți muri, veți învăța și veți deveni tot mai siguri.

Dacă face primul pas, te arăți indiferent

Există fete care așteaptă secole ca el să facă primul pas și când bietul om a apucat în sfârșit de pantaloni, te comporte ca și cum ar fi mai rău decât un gandaci, crezând că „îl va îngreuna” va fi mai interesat. Puneți-vă la locul lui, dacă cineva vă va respinge așa cum nu ați încerca din nou, nu-i așa?

Ești obsedat să ai un iubit

Există fete care sunt foarte presate să aibă un iubit, ca și cum ar fi existat o vârstă la care va trebui să aveți una. Relaxați-vă și nu lăsați societatea să vă preseze, trimiteți-i să zboare.

Încă nu ești pregătit

Dacă nu ai un iubit, poate este pentru că nu vrei și încă nu ești pregătit. Nici nu este nevoie de el, dacă nu este indispensabil. Bucură-te de viața ta, de prietenii tăi, ieși cu băieții, fă ce îți place, dar nu fi presat să ai ceva „serios”.

Nesiguranța ta te încetinește

Știu că sună super zguduit, dar nu există o frază mai adevărată „Trebuie să te iubești pe tine însuți, astfel încât altcineva să te poată iubi”. Iubirea începe cu același lucru, dacă nu ai încredere în tine, dacă nu te prețuiești și nu apreciezi calitățile pe care le ai, cu greu nimeni le va vedea.

Ai un gând plin de fantezii

Dacă trăiești într-un basm și crezi că dragostea este ca și cum filmele o vopsesc, ai pierdut prietenul meu! Suficient de a urma aceleași modele și reguli, încetați să mai vedeți relația din lateral și fiți voi înșivă sau nu veți avea niciodată o relație sinceră și sănătoasă.

Căutați într-o direcție greșită

Uneori devenim obsedați de cineva care nu este interesat de noi și nu oferim o ocazie celor care mor pentru unul. Așadar, întoarceți-vă într-o altă direcție, este posibil să găsiți ceea ce căutați.

Ți-e frică

Este normal să vă fie frică, relațiile nu sunt un lucru simplu, dar nici nu trebuie să fie complicate. De-a lungul vieții, cel mai probabil vei întâlni oameni care îți rup inima, dar până la urmă totul este experiență, iar dacă înveți sfârșitul drumului este mai luminos. Nu pierzi nimic aruncându-te în lumea iubirii, totul este câștig, chiar dacă doare. Doar amintiți-vă să fiți adevărați pentru voi, să fiți întotdeauna voi.

Video: De ce NU am un iubit?!! (Noiembrie 2019).