Modă

8 Trucuri pentru a vă vedea original purtând aceleași haine ca toate

Nu știu dacă ți se întâmplă același lucru, dar de fiecare dată când găsesc mai multe fete cu aceeași ținută, se pare că toate cumpărăm deja în aceleași magazine sau avem exact aceleași gusturi. Nu credeți că sunt mulțumit, m-a determinat doar să mă gândesc ce pot face, astfel încât data viitoare să găsesc o fată îmbrăcată ca mine, eu sunt cel care arată mult mai bine.

Și a fost când am venit cu aceste 8 trucuri, dacă vă puteți gândi să împărtășiți mai mult cu noi în comentarii.

Piese extravagante

Cumpără acea haină pe care nu ai cumpăra-o niciodată, încât vezi că nu mulți o vor alege și vor învăța să o îmbine. De fapt, puteți chiar să ne trimiteți inbox pentru a vă ghida în acest sens. Ieșiți din cotidian și cumpără haine pe care nu ai fi îndrăznit niciodată să le porți.

Căutați bine în magazine

Uneori, fetele sunt duse de cât de bine arată o bluză pe panou sau atârnată în cele mai bune locuri din magazin, însă, dacă îți dorești cu adevărat o îmbrăcăminte bună și unică, dă-ți timp să verifici fiecare dintre colțuri , deoarece angajații ascund uneori cel mai bine să-l păstreze.

O bucată pe an

Dacă ar fi pentru mine, aș cumpăra ceva foarte scump de la Paris cel puțin o dată pe lună, dar astăzi viața este scumpă și nu ne putem permite atât de mult lux, dar o dată pe an, fie că este Crăciun sau ziua ta, poți cumpăra ceva unic, drăguț și puțin mai mare decât bugetul dvs. normal, astfel încât, timp de un an, ținutele voastre să arate diferit de celelalte.

Căutați accesorii speciale

Dacă ținutele tale deja plate sunt foarte asemănătoare cu cele ale restului, pentru că le combini atât de bine încât mai multe fete „la modă” încep să te copieze, poți pălări cu o mănușă albă cu accesoriile tale, căutând accesorii neobișnuite care îți vor face aspectul fii diferit

Hainele nu fac toată munca

Chiar dacă întâlnești o fată îmbrăcată exact ca tine, vor exista diferențe și există trucul. Investiți timp în coafura și machiajul dvs. Purtați pantofi drăguți și accesorii inovatoare, acolo veți avea avantajul.

Evidențiați elementul principal

Dacă ați cumpărat o îmbrăcăminte despre care știți că va deveni populară la fete, combinați-o cu haine din alt sezon sau cu acele doamne bătrâne pe care le-ați petrecut de ani de zile fără a folosi.

Adăugați securitate

Siguranța este un accesoriu care luminează orice aspect. Hainele nu arată la fel la o fată care se plimbă înăbușită și nesigură pentru una care merge, de parcă camera ar fi a lui, chiar dacă sunt îmbrăcate la fel.

Combinați diferite stiluri.

Nu vă blocați într-un singur stil, puteți combina unul sau mai multe stiluri pentru a obține ceva cu adevărat unic. De exemplu, combină îmbrăcămintea de noapte cu culorile strălucitoare, rochiile lungi cu adidașii, chiar și hainele strălucitoare cu îmbrăcămintea sport, puteți cumpăra chiar și îmbrăcămintea ciudată din departamentul de băieți.