Modă

Haine pe care „britanicii” ne-au învățat să nu le folosim niciodată

Dacă te-ai gândit că nimic bun nu poate învăța de la „Britanys” este pentru că nu știi cum să obții partea bună chiar și în cele mai grave situații. Au lăsat o moștenire importantă lumii modei: „Lucrurile pe care nu ar trebui să le folosești niciodată și fără niciun motiv”.

Aruncați o privire pentru a nu deveni unul dintre ele fără intenție.

Curele cu scaune

A trecut vremea când estoperolele erau la modă. Deci, pentru nimic din lume nu le folosiți cu blugii. Dacă nu aveți o altă centură, cel mai bine este să nu purtați nimic.

Îmbrăcăminte cu imprimeuri religioase

Nu am nimic împotriva religiei, dar încearcă să le păstrez în biserici și nu în hainele lor.

Jambiere nude

Deși există jambiere nude groase și ușor mai întunecate, acest tip de îmbrăcăminte ușoară ca pielea nu arată bine pentru nimeni.

Obiective cu rame colorate

Nu știu de ce britanicii sunt fascinați de lentilele cu rame de plastic, în tonuri de neon și de micmus litmus. Dacă mergeți la o petrecere pe plajă, este în regulă, dar să ieși pe stradă exact așa, ei bine, nu arată așa părinții.

Șepci cu pietre de stras

Strasurile intra in bijuterii nu in haine si cu atat mai putin in capace, arata fatale, cu adevarat oribile. Și dacă îi adăugați animal print, lucrul se complică și mai mult.

Rochii de echipă de fotbal formale

Că vă place sportul nu este rău, dar vă rugăm să nu purtați culorile sau scutul echipei dvs. preferate în haine formale, cum ar fi rochii de ani XV, și mai puțin la nunta voastră. Purtați tricouri normale în zilele de joc.

Sutiene cu curele de plastic

Dacă nu doriți ca bretelele să iasă în evidență de hainele tale, folosiți una fără bretele, nu una cu bretele transparente. Pentru că nu știu dacă observă, se văd în continuare! De asemenea, vei transpira din acea parte, în timp devin plictisitoare și întunecate și chiar mai urâte.

Cizme Converse

Nu, nu și nu! Dacă vă place conversa folosesc clasicele, cizmele ar trebui să arde în lemn verde.

Bluze complet net

În timp ce există multe îmbrăcăminte frumoase confecționate din plasă, trebuie să învățăm să distingem între ceea ce are clasă și ceea ce nu. Și acest lucru nu are.

Blugi rău spălați

Nu știu ce minte bolnavă s-a întâmplat să facă blugi de această culoare. Orice ai pune nu vei reuși niciodată să le compui, să le scoți din calea ta, să le uiți pentru totdeauna.