Modă

5 exerciții care vă vor oferi un fund mai real decât Kylie Jenner

Toată lumea știe (și cine nu, se datorează faptului că trăiește într-o lume cu bomboane) că butucul lui Kylie Jenner nu este munca dietelor și a ședințelor de antrenament intensiv, ci a intervențiilor estetice. Așadar, dacă vrei să ai un fund voluminos, care arată real, aceste 5 exerciții și o dietă echilibrată este tot ce ai nevoie.

Nu uitați să vă încălziți înainte de a face acest lucru, săriți cu frânghia, să mergeți sau să alergați cel puțin 10 minute. Și după ce încălzirea este terminată, puteți începe cu 3 seturi de 10 repetări fiecare. Nu uitați să vă odihniți cel puțin un minut între fiecare nou exercițiu și întindeți sfârșitul.

Pe lângă îmbunătățirea corpului, îți vei îmbunătăți echilibrul, puterea și siguranța. Începeți lent până obțineți o bătaie, nu o faceți niciodată foarte repede. Muschii tai trebuie sa se incordeze.

Poți dispensa sau nu cu mingea, sau poți adăuga mai multă greutate, în funcție de starea ta fizică.

Mingea vă va ajuta să vă coordonați mișcările și să mențineți un ritm bun, dar puteți să o faceți fără ea. Încercați să nu sari prea sus pentru a evita deteriorarea genunchilor.

Acea lovitură vă va permite să vă lucrați abdomenul în același timp, așa că știți, dați totul la acest exercițiu!

Ca și exercițiul anterior, abdomenul, picioarele și fesele vor beneficia foarte mult.