Modă

Beneficii pe care doar un costum negru le poate oferi fetelor tale

Costumul, clovnii sau jambierele sunt îmbrăcăminte care nu mai sunt folosite doar în dans sau cu copii mici. Moda le-a adoptat în așa fel încât există sute de modele frumoase pe care le poți folosi și cu orice.

Dar dacă doriți ca micile dvs. piețe sau acele kilograme în plus să beneficieze, vă recomand să cumpărați cel puțin una în negru și să profitați de aceasta după cum urmează.

Dacă vă place ce pot face unii blugi de la talie pentru silueta dvs., atunci fiți pregătiți pentru că ceea ce veți obține dacă adăugați un costum negru la asta, este spectaculos. Talia va scădea în continuare, evidențiindu-vă celelalte curbe.

Costumele negre care au și un decolteu de umăr vor beneficia fetele care vor să-și reducă ușor dimensiunea șoldului. Figura ta va părea mai echilibrată, iar talia mai mică.

Dacă blugii de obicei te scot, atunci îți voi oferi un sfat minunat. Cumpărați blugi care sunt puțin slăbiți la talie și purtați un costum negru. Acest lucru va părea mai subțire.

Fustele creion sunt strânse și la talie, așa că majoritatea bluzelor sfârșesc înfundate în ea dacă decideți să o puneți. Deci, mai bine optezi pentru un costum, iar dacă este negru, atunci vei obține beneficiile pe care această culoare le oferă întotdeauna kilogramelor în plus.

Pentru a face talia să pară mai mică, faceți ca Kourtney și purtați pantaloni de șold pentru a crea acest efect.

Există body-uri care nu se termină în tanga, ci într-un mic scurt și sunt ideale pentru a atinge acest efect.

Sunt ideale pentru un aspect complet negru și vă fac figura să pară mai strânsă.

Nu vă veți mai face griji cu privire la folosirea miniștilor, deoarece, chiar dacă are loc un accident și fusta se ridică, vă veți arăta corsetul.

Sunt indispensabile pentru fuste cu transparențe.

Video: Free to Play: The Movie US (Noiembrie 2019).