Modă

10 haine pe care le voi fura din apartamentul bărbaților

Magazinele de îmbrăcăminte sunt împărțite în departamentul de bărbați și femei și, de când am întâlnit mai multe fete din departamentul greșit, presupun că suntem cu toții foarte curioși și ajungem în cel al bărbaților care își urmăresc hainele și chiar mai ieftin decât al nostru. Dacă nu mă credeți, vă voi lăsa 10 bucăți despre care v-ați gândit de mai multe ori în serios să furi din departamentul de băieți.

Știu că există tricouri în departamentul de femei, dar niciodată nu aș putea purta una dintre ele ca rochie. Așadar, dacă doriți unul lung, spațios și confortabil, trageți-vă în departamentul de băieți.

O geacă de piele, pentru că cele bărbătești sunt mai variate și au mai mult stil. Și, cu siguranță, te gândești ", dar va fi uriaș" Ei bine, nu, ei fac deja haine pentru băieți slabi, în dimensiuni în plus mici, iar acestea sunt cele care ne avantajează.

Un pulover liber, nu înțeleg de ce magazinele sunt atât de atenți încât puloverele de femei sunt atât de strânse.

O cămașă uriașă care să o transforme într-o rochie frumoasă și super chic.

Sau transformați un tricou uriaș într-o rochie.

Pur și simplu cămășile pentru bărbați au schițe mai bune, indiferent de modul în care doriți să le purtați.

Modelele adidașilor lor sunt uneori mai bune, iar dimensiunile mici pe care le putem fura nu lipsesc niciodată.

Lentilele pentru bărbați au mult mai mult stil decât cele pentru femei. De ani de zile cumpăr ochelari de soare doar pentru băieți, arată de o mie de ori mai drăguți.

Într-o zi am rămas fără lenjerie curată și primul lucru care mi s-a întâmplat a fost să pun un boxer pentru iubitul meu, și a fost cea mai bună experiență din viața mea, sunt foarte confortabili.

Îmbrăcămintea sa de sport este de o mie de ori mai bună, nike-urile sau adidas-urile sunt responsabile pentru a face lucruri mai potrivite și este incomod să faci și exerciții fizice.

Video: Sălbăticiți de foame - Nu vorbesc, nu merg la școală și nu mănâncă zile în șir! Unde locuiesc? (Noiembrie 2019).