Modă

Vreau să fiu singur, dar cu tine

Scriitoarea canadiană Isabelle Teissier a scris o scrisoare care a măturat rețelele de socializare în urmă cu câteva luni. Își crește relația ideală de cuplu și, evident, cea pe care o dorim cu toții. Ea descrie cum ar trebui să fie dragostea. Sunteți de acord cu ea? Lasă-ne comentariul tău.

„Vreau să mergi să bei o bere cu prietenii tăi, astfel încât a doua zi să ai o mahmureală și să-mi ceri să te văd pentru că vrei să mă ții în brațe și să te încolăcești. Vreau să vorbim în pat dimineața despre tot felul de lucruri, dar uneori după-amiaza; Vreau ca fiecare să facă ceea ce își dorește în timpul zilei.

Vreau să îmi vorbiți despre nopțile în care ieșiți cu prietenii. Spune-mi că a fost o fată la bar care te-a făcut „ochi mici”. Vreau să-mi trimiteți mesaje atunci când sunteți în stare de ebrietate cu prietenii, pentru a-mi spune lucruri mut, doar așa puteți fi sigur că mă gândesc și la voi.

Vreau să râdem în timp ce facem dragoste. Să începem să râdem pentru că încercăm lucruri noi și nu au niciun sens. Vreau să fim alături de prietenii noștri, așa că mă puteți ține de mână și mă duceți într-o altă cameră pentru că nu o mai puteți lua și aveți senzația de a face dragoste cu mine chiar acolo. Vreau să încerc să rămân tăcuți pentru că există oameni și ei ne pot auzi.

Vreau să mănânc cu tine, să mă faci să vorbesc despre mine și să vorbești despre tine. Vreau să discutăm care este mai bine, coasta de nord sau coasta de sud, cartierul vestic sau estic. Vreau să-mi imaginez departamentul viselor noastre, chiar știind că probabil nu vom mai trăi niciodată împreună. Vreau să-mi spuneți planurile voastre, cele care nu au nici picioare, nici cap. Vreau să mă surprind spunând: „Ia pașaportul, hai să mergem”.

Vreau să mă tem cu tine. Făcând lucruri pe care nu le-aș face cu nimeni altcineva, pentru că cu tine mă simt în siguranță. Du-te acasă foarte beat după o noapte bună cu prietenii. Pentru a-mi lua fața, sărută-mă, folosește-mă ca perna ta și ține-mă strâns noaptea.

Vreau să aveți viața voastră, astfel încât să decideți să călătoriți câteva săptămâni dintr-un capriciu. Pentru ca tu să mă lași aici, singur și plictisit, urându-ți să-ți sari fața pe Facebook spunând „salut”.

Nu vreau să mă invitați mereu la petrecerile voastre și nu vreau să vă invit mereu la ai mei. Deci, a doua zi vă pot spune cum a decurs noaptea și îmi puteți spune a ta.

Vreau ceva care să fie simplu și, în același timp, complicat. Ceva care mă face să-mi pun deseori întrebări, dar când sunt cu tine în aceeași cameră, toate îndoielile dispar. Vreau să credeți că sunt frumos, că sunteți mândri că spuneți că suntem împreună.

Vreau să-mi spui că te iubesc și, mai presus de toate, îți pot spune. Vreau să mă lași să merg înaintea ta, astfel încât să poți vedea cum fundul meu se mișcă dintr-o parte în alta. Să mă lași să zgârie geamurile mașinii pe timp de iarnă pentru că asta te face să zâmbești.

Vreau să-mi fac planuri fără să știu dacă până la urmă le vom face. Fii într-o relație clară. Vreau să fiu acel prieten cu care îți place să fii. Vreau să continuați să aveți dorința de a păcăli cu alte fete, dar căutați-mă să închei noaptea împreună. Pentru că vreau să mă întorc acasă cu tine.

Vreau să fiu cel în care faci dragoste și apoi să adormi. Cel care te lasă singur când lucrezi și care îl iubește atunci când te pierzi în lumea muzicii tale. Vreau să am o singură viață cu tine. Pentru că viața noastră de cuplu ar fi aceeași cu viețile noastre singure acum, dar împreună.

Într-o zi, te voi găsi.

Video: RONE DAMASC - Cand vreau sa fiu singur Video Oficial (Noiembrie 2019).