Modă

Lucruri pe care ar trebui să încetezi să le faci dacă vrei să le dezlegi pe cei mici

Fetele mici nu sunt un oaspete plăcut în corpul nostru, alungarea lor nu este un lucru simplu, pentru că ele te respectă ca și cum ar fi lipitori și uneori nu mai știm ce să facem pentru a scăpa de ele. Dacă doriți ca fetele voastre să plece pentru totdeauna, acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să nu le mai faceți, astfel încât într-un timp scurt fetele voastre să se plictisească de voi și să vă lase ca iubitul care nu a știut să vă aprecieze.

Nu ai micul dejun

Mâncarea a ceva hrănitor când te trezești este esențială, deoarece metabolismul tău va începe să funcționeze eficient. Micul dejun dă energie corpului tău, apoi corpul tău încetează să mai acumuleze grăsime și începe să-ți proceseze mâncarea în mod natural.

Cina mult

Pe lângă faptul că aveți un mic dejun sănătos, este recomandat un restaurant ușor Când adormim într-un anumit fel, „postăm” câteva ore, așa că organismul decide să nu funcționeze și să înceapă să acumuleze cât mai multă grăsime.

Elimină multe calorii

Multe fete au ideea că cu cât pierdeți mai multe calorii, cu atât veți pierde mai mult în greutate. Deși la început, dacă cobori, corpul nostru (deloc slab) își dă seama că nu primește suficiente calorii, atunci, în caz de disperare, va începe să acumuleze grăsime fără să observi.

Nu faceți pauze când faceți exerciții fizice

Exercițiul este o metodă de relaxare și, în același timp, ajută la a-și lua rămas bun de la fetițe, dar dacă nu faceți pauze, vă poate provoca o oboseală foarte severă, iar organismul are nevoie de odihnă adecvată pentru a putea arde caloriile pe care le ardeți cu exercițiul fizic.

Continuați să consumați grăsimi trans

Știm cu toții că aceste grăsimi sunt la fel de rele ca Voldemort, cu toate acestea, puțini știu că aceste grăsimi reduc capacitatea naturală a organismului nostru de a arde grăsime, deoarece acestea ne modifică celulele și metabolismul. Așadar, dacă vrei să-ți lași fetele, să începi cu grăsimi trans.

Eliminați carbohidrații

Multe fete cred că eliminarea completă a carbohidraților din dieta lor va pierde în greutate mai repede. Deși trebuie să le reglați consumul, nu ar trebui să le eliminați prin tăiere, deoarece acestea sunt cele care furnizează energie mușchilor noștri, fără ele exercițiul nu se va dovedi așa cum doriți.

Nu mergeți cu specialiști

Dacă doriți cu adevărat ca fetele voastre să plece cât mai curând posibil, este recomandată o dietă bună și o rutină de exerciții fizice; Cu alte cuvinte, ar trebui să cauți un antrenor bun și un nutriționist excelent.

Adăugați pansamente comerciale la salate

Pansamentele comerciale conțin grăsimi și zaharuri, așa că nu este de folos să mâncați salate dacă le îmbăiați cu un lichid de îngrășare. Cel mai bine este să adăugați ulei de măsline, pe lângă faptul că sunteți sănătoși și să vă reduceți colesterolul, vă va ajuta să eliminați grăsimea nedorită din corp.

Mănâncă bare de cereale

Barele de cereale, cerealele zaharoase și barele proteice conțin mult zahăr, așa că uitați-le pentru totdeauna. Nu sunt mic dejun și gustări.

Adăugați zahăr în apa pe care o beți

Dacă aveți de gând să beți ceai înghețat sau apă de fructe, trebuie să știți că nu trebuie să adăugați un bob de zahăr sau că vă veți păcăli. Să învățăm să bem apă fără zahăr, nu totul trebuie să fie în plus în viață.