Modă

Exerciții care vor dispărea celulita din picioare și fese

Nici o femeie nu iubește să aibă celulită, este un fapt, picioarele și fesele încep să aibă un aspect năprasnic și au un impact direct asupra respectului de sine și al siguranței noastre, pentru că evităm să purtăm haine frumoase. Dar a scăpa de ea este mai ușor decât pare. O dietă săracă în grăsimi, sănătoasă și cu multă apă, însoțită de o rutină simplă, dar eficientă de exerciții fizice, o va anihila rapid. Dacă o faci în fiecare zi, într-o lună vei vedea o schimbare uimitoare.

Amintiți-vă să vă încălziți înainte de a alerga puțin, săriți frânghia sau mergeți cam 10 minute. Faceți 3 seturi de 10 repetări cu fiecare exercițiu și pregătiți-vă să îl scoateți din groapă și, de asemenea, tonificați-vă picioarele și fesele.

Nu uitați să nu scoateți spatele înalt al podelei, rămâneți întotdeauna drepți și concentrați mișcarea pe picioare și fese.

Stai de partea ta și cu spatele cât mai drept. Deschideți și închideți picioarele fără a separa picioarele.

Puteți adăuga sau nu greutate, va depinde de starea dvs. fizică și de echipamentul pe care îl aveți. Mișcarea funcționează perfect cu sau fără greutate. Fă-l încet, simțind cum îți funcționează mușchii.

Nu merge prea repede, lasă-ți picioarele și fesele să simtă greutatea în timp ce cobori.

Dacă nu aveți o greutate, puteți improviza umplerea sticlelor cu pietre sau murdărie pentru a adăuga greutate la exercițiu.

Celulita ta va suferi ca niciodată și va prefera să părăsească acel corp frumos al tău.

Un dublu ghemuș împotriva celulitei este de a atinge nivelul unui ghemuit normal și de a continua imediat să coboare.

Plasarea piciorului pe o anumită suprafață vă va da sulurile mai adânc.

Video: CUM SĂ SCAPI DE CELULITA. ALIMENTATIE. EXERCITII. PRODUSE ANTICELULITICE (Noiembrie 2019).